AppBót

Mert hogy az Apple Store-ban nem csak piszok drágán megvásárolható dolgok vannak, bár a legjobb szoftverek nyilván borsos árúak, de van ám neki csinos kis free oldala, ahol szintén hasznos programokra tehetünk szert, és egy fillérünkbe sem kerül. A dolgunk csak annyi, hogy regelünk, illetve AppStore-os accountot készítünk. Régebben ennek volt egy reedem kód kéréses egyszerűbb módja is, azonban nekem már nem adott free reedem kódot az AppStore, így maradt a bankkártya szám megadásos módszer. Innentől kezdve szabad az almavásár, több száz ingyenes progi közül válogathatunk, és úgy alakítjuk a telónkat, ahogy az ízlésünknek megfelel. Nem tudom elmondani, mennyire nem bántam meg az iPhone vásárlást. Nincs még egy ilyen telefon, amire ennyi frissítés, és alkalmazás lenne letölthető. Egyébként is tetszett, maga a készülék is, és már csak ezért is megvettem volna. De ahogy egyre többet olvasok, egyre mélyebben áásom bele magam a dologba, annál inkább rájövök, hogy sokkal többet kaptam a pénzemért, mint egy "egyszerű" okostelefon.

iPhone iPhone über alles!

A véleményemmel nem vagyok egyedül, mi sem bizonyítja ezt jobban, miont a szifon.com-on olvasott cikk:

"Folytatódik az iphone hype... ki gondolná? A google és Philip Elmer-Dewitt szerint az iPhone -ra való érdeklődés az utóbbi pár hónapban / évben rohamosan ROHAMOSAN megnőtt, és már túlszárnyal olyanokat is, mint a Blackberry Palm windows mobile… Az iphone hype Magyarországon sem nulla. Sajnos a T-mobile nagyon keveset tesz azért, hogy iphone -t vegyenek az emberek, így nekünk iphone tulajoknak kell meg mutatni hirdetni, hogy az iphone létezik és fényévekkel jobb, mint bármelyik más telefon. Ez most furán hangzik, de így van.



Az iphone közösség Magyarországon egyedi. Mindenhol - minden országban sikerült egy saját közönséget / közösséget építeni. Aki megveszi a telefont az nem csak telefonálásra veszi. Több ezer és ezer program tölthető le rá az AppStore -on keresztül, és több ezer javítás, téma, csengőhang, lokalizáció a cydián keresztül."

Eddig az idézet, ami magáért beszél. Az is fontos, hogy naprakészek legyünk, így ha csak tehetjük bezony rá kell kukkantanunk a fórumokra, iPhone-os oldalakra, nehogy lemaradjunk valami fontosról. Mindenesetre jó ideig még nem fogom megunni újdonsült kis iPhonomat.