Újabb alkategória, amibe a gondolataimat rendezem.

Mit mondhatnék, szeretem kategorizálni a dolgokat, amiket csinálok. Ha pedig már a játékokról szóló kusza gondolataimat a „Gondolatok az archívumban” szedem össze, akkor egyéb irányú véleményeimet pedig egy másik fajtában gyűjthetném össze. Ez lett az Eszmefuttatás az archívumban.

Ezek a posztok olyan dolgokról fognak szólni, amik nem feltétlenül kötődnek egy játékhoz, vagy esetleg egyszerre többhöz is kötődnek. Ebben a formátumban, általánosabb témákról fogok beszélni, mint például egyes játékdizájnnal, megoldással, elemmel, vagy akármivel kapcsolatos véleményem, ilyen az ezzel a poszttal egy időben kikerülő gonosz istenekről szóló bejegyzésem. Valójában például ide kellett volna tartoznia a legjobb befejezések problémájáról szóló írásomnak is.

És hogy minek szedem külön őket?

Azért mert nem akarom ismételni magam. Vannak dolgok, amikkel már korábban is találkoztam, és feltehetőleg ez a jövőben sem lesz elkerülhető. Ha pedig ez megtörténik, akkor nem akarom minden egyes alkalommal leírni, hogy mi a véleményem/bajom az adott játékmechanikával. Sokkal egyszerűbb lesz, ha külön leírom őket, hogy később már csak kényelmesen visszautaljak ezekre a bejegyzésekre.

...

Ja igen és még valami.

Ma van egy éve, hogy elkezdtem a blogomat írni, ami talán nem ad okot különösebb ünneplésre, de azért valamilyen szinten mégis büszke vagyok arra amit itt összealkottam.

Szóval szülinapi steak!