A lényeg, hogy eClipse a 19 helyes válaszával (ami megjegyzem, igen jó teljesítmény) megnyerte a játékot. A győzelemhez az alábbi válaszokat adta: „Larry 7, Alone in the Dark 1, Hexen 2, Wolfenstein 3d, Lemmings, Mortal 2, Ecco the Dolphin, Zool (nemtom hogy 1 v 2), Golden Axe, Worms 2, Relentless (Little Big Adventure 1), Jazz Jackrabbit, Heroes 3 Armageddon's Blade, Doom, Quake, Day of the Tentacle, Theme Hospital, Command & Conquer (GDI rocket tower), Lion King.”
Gratulálok neki és nyereményét postán kapja meg az elkövetkező hetek valamelyikén. Remélem.


Még Petty4545, genesis, WayneGace, Supervisor12 is ügyes megfejtéseket küldött, ezért őket is meg kell említenem. Ügyesek vagytok és csak így tovább.


A megfejtésekről készítettem egy nagyobb méretű képet, melyen az eredeti screenshot-ok is láthatóak. Természetesem a játékok címével, megjelenési dátumával, a kiadó és a fejlesztő megnevezésével egyetemben. Mindenkinek köszönöm a részvételt és hamarosan jelentkezem egy újabb pályázattal. Következő alkalommal egy könnyebbel próbálkozom nálatok, mivel most nem sok megfejtés érkezett. Ez nem azt támasztja alá, hogy nem vagytok elég jártasak a játékok terén, hanem, hogy igen fiatalok vagytok. Ez nem baj. Csak játszatok sokat!:)