A következő hardvert szeretném bemutatni amihez ma jutottam hozzá

A tesztalany egy M-TECH márkájú világítós billentyűzet ami első látásra nagyon vonzó és tetszetős darab.
Bár az egyszerűségen és a kialakításon észrelehet venni hogy nem egy Logitech G15 színvonalú billenytyűzet de most ez jutott.
Akkor lássuk mingyárt a színével ami két féle válaszékot takar nagy meglepetésre ez a fekete és a fehér.
A gombok átlátszóka de sötét árnyalatot kaptak ezért bennem kicsit retrós érzést keletett: és a gombok ne maszokásos négyzet alakú felfogatással vannak belepattintva a helyükre hanem egy X alakú sinen csúszkál ami kivülről is igen jól látszik (SAJNOS)
Egy kis méretü billenytüzetről van szó ezért a nyilak bele vannak olvasztva bal oldalra.
Éjszakai üzemmódban fényárban uszik az egész billentyűzet és itt meg is említeném hogy igencsak jó szemek kellenek ahhoz hogy ijenkor lássunk is valamit a gombokra írt betűkből ugyanis a világítás inkább háttérvilágításnak nevezhető ugyanis a gombokat semmivel nem lehet jobban látni.
A háttérvilágítást a jobb felső sarokban találhatós kicsit bombbal lehet ki be kapcsolni vényviszonyokhoz képest
a billentyűzet felső részén található egy külön MEDIA panel (hangerő, némítás stop, következő szám, play...) és egy INTERNET panel( home, mail, előző oldal , következő oldal, frissítés...) ezeknek a használatát megszokja az ember igen praktikus dolog..
A bilenytyűzet szögének állása integrált vagyis egyállású nem lehet állitani a döntést de szerintem pont el van találva.
a dobozból felbontva egy használati utasítást a billentyűzetet és egy driver telepítő FLOPPY-t találtam hát miután rádugtam USB ra egyből felismerte 3 másodpercen belül a gép és már tesztelhettem is. Még szerencse hogy nem kellet floppyt használnom mert az uj házba nem tettem át az őskövület flpooymeghajtót.
a gombokat kényelmes nyomni nem nehéz nem kell bejáratni.
Az összkép végülis egy jó "világítós" billenytyűzet. azt hozzá kell tenni hogy én azétz gamereknek nem ajánlom mert nehéz rajt eligazodni, főleg nekem a logitech után bár a logitechel irom most a tesztet is mert nem birok átszokni a tesztalanyra
ÉS láccuk a medvét: némelyik kicsit nyujtott lett bocsi