Sziasztok!

Új tartalmak a blogomban, a minisite-omon, valamint ismét szerkesztve a forma, mert ahogyan azt korábban már felvázoltam, említettem:
"Sajnos úgy tűnik hogy a mai böngészők határait elértem (v. inkább az Adobe Flash Player beépülő modulét,plugin-ét), már ami az egy oldalra beágyazható vidók mennyiségét illeti. Több videót így ebbe a blogba már csak linkelve tehetek be, különben az eddig beágyazott videók sem bírnak betöltődni. xD Viszont az oldalon elérhető YT-médialejátszó ezeket is behozza egyből a link előtti nyílra kattintva. "

Szóval még több videó linkben lett megadva, amit akár az oldalon elérhető médialejátszón keresztül is megtekinthettek! Amennyiben továbbra is túl sok lenne a beágyazott videók száma számotokra, gond lenne a videókkal, légyszi jellezzétek ismét, köszi!
...Érdemes más alkalmazást, valamint oldalt közben nem megnyitni, ill. bezárni a korábban megnyitott éppen felesleges alkalmazásokat/oldalakat, mert a rengeteg, több mint 100 videó miatt eléggé sok memóriát, RAM-ot követel a bejegyzés/cikk!

Ez a blogom itt érhető el közvetlen az oldalamon:
Skyrim videók - MEGA összeállítás, kategórizálva