Először is el szeretném mondani hogy a blogom-at első sorban szórakoztatás céljából hoztam létre, mert biztosan lesznek olyan nézeteim melyek nem biztos hogy mindenkinek tettszeni fognak. Biztos látni fogjátok hogy nem szívlelem a túlságosan kockákat( főleg a wow-al nem vagyok kibékülve ). Még hozzá tenném azt is hogy minden postom-at úgy fogok megírni hogy ne sértsek meg másokat és ne lehessen semmivel felelősségre vonni a blogommal kapcsolatban. Úgy érzem ezeket muszály volt leírnom mert már volt balhém blog-okkal kapcsolatban és ezt most nem is részletezném tovább.(természetesen nem az én blogom volt és nem is a PGO-n volt)

Miért éppen Hornet a nevem?

Hát az egész úgy kezdődött hogy, lementem a 2008-as Kecskeméti repülőnapra, mert szeretem a vadászgépeket meg mindent ami a honvédelemmel kapcsolatos és ott láttam meg az egyik kedvenc gépemet az F-18 Hornet-et. (Hornet angolul lódarazsat jelent) Először a cod4-nél használtam a Hornet-et névként később az Xfire-emnek is ezt a nevet adtam(hornet1941). Augusztusban úgy láttam itt az ideje regisztrálni a PGO-ra és ott is ezt adtam meg így rám ragadt ez a név.

Nem rég olvastam a Karácsonyi előtti magyar játékeladási top 10-et és elégg meglepő eredmények születtek. Az állandó szereplők most is ugyanazok Sims2 és WoW a Wrath of the Lich king-el. Az első helyen a WoW előfizetési kártyája szerepel ami engem személy szerint nagyon meglepett.
Hogy lehet hogy még mindig ennyi WoW játékos(függő) van hogy egy előfizetési kártya lett az első? Eddig már jó pár WoW ellenes oldalt olvastam de a legtöbb helyen eltúlozzák a dolgokat de persze tudom hogy csak a függőségtől akarnak megvédeni. De egyszeri vagy többszöri játék után sem lesz valakiből függő. Véleményem szerint valakiből csak akkor lesz WoW függő ha egy elúnt élete van vagy ha másképp éli az életét mint ahogy elképzelte és a WoW egy izgalmas új életet tár elé, ha meg kiskorúból lesz valaki WoW-os akkor valószínűleg a szülők hibája mert nem figyelnek eléggé oda és mindent megvesznek a gyerekeiknek.
Én is ismerek személyesen egy WoW játékost iskolába jár nem tanul semmit mert egész nap csak a wow és igen neki a Gimnáziumon kívül nincsen más élete.(vagy csak nem tudunk róla) Nekem is mondta már próbáljam ki a WoW-ot mert az király meg jó de én inkább az életemet választottam persze nem hinném hogy egy kipróbálásra függő lennék.

És első postom végére íme egy South Park rész ami WoW-ot dolgozza fel jó szorakozást hozzá.