Az első szembetűnő dolog a pofás kis menü. Sallangmentes design,
pont amilyen kell. Egyszerűen megtalálhatsz/beállíthatsz benne mindent, no de hagyjuk a menüt. Mint már említettem volt, a játék egy RPG/RTS keverék. A játék minden egyes része a többjátékos (multiplayer) módra van kihegyezve, úgyhogy akik csak maguk szeretnek játszani,
azoknak egy kicsit csalódás lesz a játék. De van singleplayer mód is, ahol a gép ellen játszhatunk. A játékban félisteneket,azaz Demigodokat alakítunk és én értetlenül állok az RTS
megnevezés mellett, ugyanis én csapataimat nem,csak godjaimat tudtam irányítani. Én singleplayerben játszottam csak vele, ahol több istenség is megtalálható csapatunkban.
A játékban lehetőségünk van manákat gyűjteni, szinteket lépni és fejleszteni karakterünket.
A fejlesztés szerintem egyszerű, nem nagyon kell küszködni, hogy ha valamit szeretnénk elérni, ugyanis szerintem elég érthető. Válogathatunk különböző páncélokból, sisakokból, fegyverekből, képességekből és varázslatokból. Ez egy remek dolog, ugyanis nem csak egy vagy két dolog közül választhatunk, hanem egy egész arzenálunk van. A játékban meg lehet természetesen halni, de ha meghal az ember, akkor a bázisról újra csatába lehet indulni. A játék célja, hogy a pálya egyik feléből átjussunk a másikba, ahol az ellenfél citadellája található,amit le kell rombolnunk,hogy megnyerjük a játékot. Azonban a célig rögös út vezet.
Rengeteg összecsapás árán lehet csak eljutni célpontunkhoz, melynek során manákat gyűjthetünk a lecsapott ellenfelek után, és a már említett felszerelésekre válthatjuk azt.
Ahhoz, hogy elérjük az ellenséges citadellát,el kell foglalnunk az utunkba akadó zászlókat és ily módon átvehetjük a hatalmat a pálya felett. A játékban tudtommal nyolc, különböző képességű félisten szerepel. A grafikára nem lehet panasz, ugyanis elképesztően néz ki, bár nekem néha laggolni szokott, ami azt jelenti, hogy egy-két karakter eltűnik egy darabig(grafikai hiba). Ez általában online játékok során szokott előfordulni, úgyhogy ne ijedjetek majd meg . Észrevettem,hogy a zene a játékhoz alkalmazkodik, ami szerintem egy nagyon jó dolog. Az irányításnál szerintem elég egy egeret használni, billentyűkre szinte nincs is szükség.




Írói vélemény: Nekem a játék összességében nagyon tetszett, szinte csak dicsérni tudom, bár azért akad benne egynéhány hiba. Ha kedveled az RPG-ket és az RTS-eket+ még az ókor körül játszódó, mitikus játékokat is szereted, akkor ez bizony a te játékod!



Pro
+ remek grafika
+ élvezetes
+ jó, a játékhoz igazodó zene
+ a pályák viszonylag hosszúak(20-30 perc,ha élvezed a játékot és nem speedrunt csinálsz)
Kontra
- kevés pálya és játékmód
- néha laggol egy kicsit


Értékelés
- Grafika:78%
- Zene: 90%
- Játékélmény: 89%
- Összérték: 85%



Minimum konfiguráció

CPU: 1 magos, 1800 MHz RAM:512 Mb VGAhader Model 2.0,128 Mb

Ajánlott konfiguráció

1 magos, 3000MHz RAM:1024 Mb VGAhader Model 3.0,256 Mb