Azt már megemlítettem, hogy egy professzor szerint a fenékről átterelődött a figyelem a mellekre, de mégis érdemes elidőzni azon, hogy a nőknél ez a terület is elég kényes és sokan nem elégedettek a hátsójuk méretével, nagyságával. Bár itt már nem kell feltétlenül plasztikai sebészhez rohangálni, ha egy kicsit keményebb, feszesebb hátsót szeretne imádott asszonyunk. El lehet menni futni és van fitness, aerobik, ahol megtornáztatják nemcsak a feneket, de az egész testet. Nincs is itt gond kérem szépen, de ennek ellenére nem százas a dolog. De mégis olyan gáz a fenekem, ugye édesem? Nekem bejössz ilyen fenékkel drágám, csak hagy nézzem a meccset.

A legjobb miniszoknya

Van, legalábbis séma, bár ezt most én adom (nem a feneket) és mint a professzor én is több képet nyálaztam át, mire megszületett a döntés. Na jó, egy fenék szépségverseny győztesét választottam, mert a sok nézelődés káros az egészségre. Egyszerűen tökéletes, szavakkal leírhatatlan. A tökéletes fenéknek neve is van és ahogy a mellnél itt is a viselője után kapta. Vida Guerra fenekére biztosítást kéne kötni, mint Beckham bal lábára és a világ csodái közé venni. Tényleg nem mindennapi fenékkel adományozta meg a teremtő. Csajok nem keseredjetek, mert ilyen csak egy van és megismételhetetlen. Ne tessék utánozni a hölgyet.

A fenék séma

Ugye az köztudott, hogy a fenék a mellek mellett a legnépszerűbb női testrész a férfiak körében. A csípőhöz hasonlóan a nagy fenék a termékenységet szimbolizálja, ezért nem kell aggódni, ha kicsit nagyobbra sikerült, mint azt a magazinok modelljei megengedhetnék nektek. Viszont kevés férfi részesíti előnyben a kicsi popsit, ha pedig lapos, akkor egyenesen észre sem veszik. Érdemes tehát sportolni, ahogy fentebb írtam is, mert a kemény, izmos popsit nem sok férfinak esik nehezére megérinteni. Magyarul popsi téren finnyás a férfinép, de jobban is lehet rá dolgozni, hogy elsősorban a saját ízlésnek megfeleljen, bár nők esetében sose jó semmi és mindennel elégedetlenek, pláne ha a testükről van szó. Mielőtt a pasikat elkezdené dicsőíteni, hogy ők nem csinálnak hülyeséget, elég csak annyit mondani, hogy nálunk is élet-halál kérdése a pénisz mérete. Hiába mondják a nők, hogy nem a méret a lényeg, de csak azért is, bár lehet, hogy a nagy versenyszellem, vagy a felnőtt filmek torz képének hatására hiszi azt a férfiak többsége, hogy 23 cm alatt nincs élet, na jó 18-at mondok, csak azért, hogy lássátok, nekem nem nyolc. De megint eltértem a lényegről és nem is tudom, hogy mi köze van a fenéknek a .. na jó abbahagyom.

Az írás elején említettem, hogy sasolják a hátsónkat a csajok. Miért is? Náluk is van első benyomás és ők is megnézik a férfin a megnéznivalót. Sőt, jobb, ha tudod, hogy elég sokszor szóba kerül a csajoknál a hátsód nagy nevetgélések közepette. Szóval pár dolog, amire figyelj oda, tehát a férfi fenék igenis izgató egy nő számára. Mellőzd a térdig lógó ülepű gatyákat, bár a bő gatya egy stílusnál menő dolog. Fontos, hogy ne vágjon be, mert még a végén melegnek tartanak, amit nem akarsz, ugye? Bár ez is lehet cél. Ha egy nő a fenekedet mustrálja, az már csak jót jelent. Azt jelenti, hogy tetszel neki, beindult a fantáziája, és kíváncsi milyen popó van alattad. Ez nem jelenti azt, hogy irány az ágy és nemcsak a feneket nézik, ezt csak azért írtam le, mert fenék. Megemlíthettem volna még a cipőt, a kezet (na erre figyelni kell, mint állat), valamint a szemet is. Szóval a fenekeddel még nem leszel Casanova és ez az írás nem is a csábításról szól, ezért nem mondok semmit. A trükköket, legalábbis a saját eszközeit egy férfi ne adja ki. Konkurencia harc van a piacon. Lassan későre is jár és egy hosszú nap után elfárad az ember, egyébként is felidegesített a szomszéd. Legközelebb talán a legkedveltebb szexpózokat írom le és pár képpel illusztrálom is őket, mert ha már lúd, akkor legyen kövér.