Mire jó még a játék?


Nos vágjunk is bele. Aki csak FPS-el játszik azt gondolja ugyanmár csak király, hogy a havert jól lealázhatom pár jóirányzott headsottal,de közben nem is gondolnád hogy fejlődik a stratégiai és taktikai érzéked is.
PL: Bebújok a fal mögé és legugolok és mikor háttal elhalad melettem az ellen jól ledurrantom azt se tudja majd mi a fene volt ez vagy felmész egy magas épületre és onnan kempelsz le minddenkit! Na dereng már!

Vagy vegyünk egy RTS-t mekkora stratégiai érzék kell ahhoz hogy pontosen kigondold hány peon legyen és melyik mivel foglalkozzon favágó legyen vagy érckitrmelő. Mi az ellenség városának leggyengébb puntja. Hogy tudom hátbatámadni az egységeit?

És az egyre életszerűbb játékok, mint mondjuk a Witcher hála a drága CD Projektnek nálunk lokalizálva jelent meg. Felmerül benne a moralitás kérdése, mondjuk kinyírom a szegény éhező elfeket, mert több pénzt kapok értük holtan, mint élve vagy veszek nekik kenyeret saját zs-ből , mert humanitárius vagyok. Na persz itt visszaköszönnek a régi harácsoló gaztetteink monjuk 6 játékóra múlva összefutunk
a dühös rokonokkal. Ez is érdekes...

Ezt folytathatnám a végtelenig is.Remélem elnyeri tetszésetek e téma.További jó blogozást!XD