Akár hiszitek akár nem, a PC Guru legújabb száma, véleményem szerint az eddigi legjobb. A pörgős teljes játék (FlatOut2) és az extra The Sims 3. DVD még semmi ahhoz képest, hogy szinte minden cikk falnivaló. Lesz itt Alien vs. Predator, X-Men Origins Wolverine, Ghostbusters, Modern Warefare 2. és még sokan mások!

Feltűnik az újságban fórumozó társunk Chocho is, aki az új Alien vs. Predatorról illetve a Still Life 2-ről fog nekünk két humoros, érdekes és olvasmányos cikket írni!Én is benne leszek, méghozzá az egyik interjúmmal, amiben Miguelt kérdezgettem. Előfizetési újítás is van, aki most teszim az kaphat hozzá egy PC játékot is, mint a(z): Lego Batman; F.E.A.R. 2. Project Origin; X Blades stb. Természetesen lesz film, DVD, könyv, zene és képregényajánló is, és hardver témában is sokat okosodhatunk a magazin új száma által!

A sokat szidott új dizájnon is változásokat vettem észre, sokkal odaillőbbek a színek, és az a bizonyos "kifestőkönyv" érzés is elmarad szerencsére. A Levrovnál, mentőöveknél meg már megszoktuk a dolgot! A legodaillőbb színválasztás talán a The Sims 3. tesztjénél van, ahol a lila és zöld szín dominál, az alapból is színes játékképekkel. A Fallout 3. Broken Steel cikknél is ráérzett kedves SkitZ, hogy mit kell ide "festeni", így egy rozsdabeütésű, fanyar zöldesbarnás átmenetet csodálhatunk meg.

A DVD-vel ismételten egyetlen gondom, bajom vagy. Nincs Külvilág. Illetve van, de az megint csak néhány filmelőzetest dugtak az arcunkba a skacok. Videótesztek szerencsére vannak, de azok mennyisége sem képes levenni a lábamról. Mindig is oda voltam a Külvilágért, nem értem, miért nem dobtok már össze egyet fiúk? Mint a régi szép időkben. Ingyenes kis játékok ismét vannak, játékdemók is, bár csekély mennyiségben. Amik még nagyon tetszettek azok a játékháttérképek voltak. Azokból mindig a legjobbat sajtoljátok ki, minden egyes alkalommal. A DVD is tökéletes volna, ha végre ismételten lenne kedvenc PCG Live rovatom, a Külvilág. (Sebaj Bate és Miguel, addig fogom ezzel a fületek ráncigálni, amíg még el nem készültök eggyel! )

Ajánlom:
-A tizedik bugyor
-Alien vs. Predator bemutató
-E3 gyors jelentés
-The Sims 3. ismertető
-X-Men Origins: Wolverine ismertető
-Duke Nukem Forever - Élt 12 évet
-Levrov

PRO:
Rengeteg, érdekes cikk, dupla DVD-vel

KONTRA:
Néhány cikk túl rövid és még mindig nincs Külvilág

9.0 pont