Én: Szia Darths! Fel szeretnék neked tenni néhány kérdést, szeretném, ha válaszolnál rájuk.

Darths: Üdv!

Én: Nagy élmény lehet ilyen fiatalon, egy ilyen híres magazin online főszerkesztőjének lenni, tulajdonképpen, hogy kezdődött ez az egész?

Darths: Jah tényleg az. Úgy kezdődött az egész, hogy én csináltam egy Football Mangerekkel foglalkozó oldalt és egy idő után felkértek, hogy ezt csináljam a fifahungary berkein belül. Később a sráccal aki a fifahungary-t alapította odakerültünk a vogelburda kiadóhoz, hogy virágoztassuk fel az online részlegüket. Ő szervezte az egész online diviziót (több lapnak is), én meg megkaptam az akkor még napi 2000 látogatottságú 0 PGO-t, hogy csináljak csodát. Én meg ezt tettem szerintem, de ezt Ti tudnátok megmondani.

Én: Látom, hogy te is szereted a jó kalandjátékokat, melyik a legeslegnagyobb kedvenced?

Darths: Imádom a kalandjátékokat és két "legnagyobb kedvencem" van: Neverhood és a Monkey Island 3. Évente azért végigtolom őket újra...

Én: Minden kisgyereknek van egy ambíciója, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Te mi szerettél volna lenni gyermekkorodban?

Darths:Hehe, az iskolában a pad alatt PC Gurut olvasgatva játékteszter vagy dobos. Nos az első sikerült, az utóbbin meg dolgozok, mert dobolok egy bandában meg régebben tanultam is egy kicsit.

Én: A PC Guru Online csiszolgatásán, szépítésén és bütyköléség kívül mivel ütöd el az időd?

Darths:Hehe, ezt most nem részletezném Sokat Soulcaliburozunk haverokkal, vagy Guitar Hero, vagy éppen házibuli, vagy éppen koncert, vagy éppen jelenleg ex-barátnőmmel lógunk sokat a régi szép idők emlékére. De mondjuk heti kétszer van zenekari próba, meg pénteken focimeccs, szóval nem unatkozom egy percig se.

Én:Lehet, hogy túl indiszkrét kérdés, de kivel van a legjobb kapcsolatod a PC Guru csapatából?

Darths:Hát...az az igazság, hogy én Sasa-t, Grath-et nagyon szerettem, rengeteget segítettünk egymásnak, meg nagyon összebarátkoztunk, szóval nagyon sajnáltam, amikor elmentek, de ettől függetlenül nagyon jóban maradtunk, szoktunk együtt játszani (pl. múltkor sasa segített végig az utolsó pályán Resi 5-be, mert atomdurva Weskert lenyomni.). Grath-nek meg most lesz esküvője - tudtad? Naná, hogy megyek. A szerkesztőségből Chrissel nagyon jóba vagyunk, de Miguelt is csípem. Bate meg olyan amilyen

Én: Nahát, esküvő! Ez igazán jó hír! Sok boldogságot kívánok, remélem átadod! Egy nagyon szép lezáró kérdés, mit tervezel a jövőre nézve?

Darths: Semmit. Nincsenek terveim, illetve de. Kimaxolni pár játék achievementjeit, végigtolni újra a Force Unleashedet, GTA IV-et, küzdeni valahogy SoulCalibur IV-ben az utolsó 5 szintet a Tower of Souls-ban és megtanulni nagyon lopótökán dobolni!

Én: Az igen, válaszaidat köszönöm Darths, további szép napot neked!

Darths:Én kösz, hogy így érdeklődsz!