A DLC tartalmaz egy coop kampányt és a challenge szekciót.

A kampány

Nos remek lett, jól meg lett csinálva. A humor ebből se hiányzik, a feladványok jók. Párszor le is ragadtunk, mert nem tudtuk mindjárt elsőre hogy is kéne megcsinálni az adott részt. Véleményem szerint kicsit nehezebbek voltak a pályák mint a sima Portal 2-be. Amikor meg rájöttünk akkor döbbentünk rá arra, hogy valójában nem is olyan nehéz, mint amennyire mi azt gondoltuk volna.Glados megint hozta a formáját, jók voltak a beszólásai az egész kampány alatt. A vége nagyon tetszett. Természetesen nem lövöm le a poént.

Challenge mód

Ennek az a lényege, hogy mind a singly mind a coop pályákat lehet ebben a módban játszani. A gép figyeli mennyi idő alatt teljesíted az adott pályát, ezt össze bírod hasonlítani a barátaid idejével és így tudtok úgymond versengeni egymással. Coop résznél azt vártam, hogy egymás mellett kell versengeni majd, de sajna nem így lett, hanem úgy mint a singly-ben összehasonlítja az eredményt.

Összegzés
Összességében jó kis DLC lett, főképp, hogy ingyenes. A legjobb benne véleményem szerint az új coop kampány. Kicsit csalódás volt a Challenge mód, de nem annyira. A Valve-hoz méltó DLC lett.

Nos ennyit bírtam írni a játékról, lefárasztott aggyal, így matekérettségi után.

Pár darab képet is berakok: