Mi lesz veled Roger?
Nos kiesett Nadal,és Federer is.
Nadalt megértem bizonyára elfáradt,hiszen IW is nyert stb. Ez érthető.

Federer viszont nem is tudom...ez nem is ő.Borzalmas amit művel,mintha unná az egészet,mintha csak kényszerből menni ki a pályára,össze-vissza csapkodja a labdákat....ez nem Roger Federer
El kell döntenie hogy mit akar,mert ez így nem állapot.
Most vonuljon vissza!! (meg fogom érteni), vagy tegye oda magát 100%-ban.
Rogernek nem a tudásával,vagy a fizikális állapotával van problémája,hanem fejben van vmi gond.Ott viszont valami nagy!!

Az edző probléma.Miért nem ismeri be hogy segítségre van szügsége.?
Nadalnak ott van Toni Nadal,Djokonak Marian Vajda stb...segítséget,tanácsokat adnak,vagy akár lelki támaszt is nyújthatnak .Federernek meg Mirka meg egy Lüthi nah ezt nevezem...
Mirkát szerintem csak az érdekli hogy ott legyen a rivaldafényben,és meg legyen mindene.Magyarul sztem lesz*a*ja mi van Fed karrierjével.Ezzel nem azt mondom hogy nem szeretik egymást.Az más.

A példa: Miami 2009
Do you feel you can overcome the problems you have at the moment, or you feel that you may need some help from a coach or from somebody else?
ROGER FEDERER: I've had like five coaches in the last two years.

KÉRDÉS: Szerinted felül tudsz emelkedni a jelenlegi problémáidon, vagy esetleg úgy érzed, hogy szükséged van egy edző vagy másvalaki segítségére?
FEDERER: Volt úgy 5 edzőm az elmúlt két évben.

Nah erről beszélek....még mindig azt hiszi hogy magátol meg tudja oldani-de nem segítségre van szügsége.Előbb utóbb elérheti azt is,hogy képtelen lesz meccset(eket) nyerni(nem mondom hogy bekövetkezik,de lehetséges)
és egy ilyen nagyszerű sportembernek aki több mint 4 évig uralta a teniszt,és uralhatná akár most is,ez nem méltó befelyezés...


Ennyi lenne.(és előre is elnézés a helyesírási hibákért )
to be continued Majd meglátom még