Alapból békés természetű vagyok, és ez az általam birtokolt PC-játékokon is nyomot hagy. A The Sims sorozat tölti ki a fél életem, a Harry Potter játékok sem hagynak hidegen, a Neverhood az életfilozófiám megteremtője, a januárban megynert Viva mannata pedig a hab volt a tortán. A stratégiai játékokat is szeretem: Rollercoaster Tycoon, Theme Hospital (örökzöld, egyszerűen megunhatatlan!), valamint a nem annyira véres, kissé öldöklős játékokat: Caesar 3 (aki tovább tud jutni a Praetor pályán, az írjon nekem, mert elakadtam), Empire Earth (LAN-on az osztálytársakkal). Az előbbiekben szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá.

Nem zárkózom el a gameboy-játékoktól sem (persze PC-n... szánom-bánom, a Gameboy egyenlőre túl nagy kiadás lenne), főleg a Pokémon sorozattól. Jelenleg éppen egy Emerald-átiraton dolgozom, ez a Premptho-project, amiről talán később részletesebben beszámolok.

Na és ne feledkezzünk meg az internetről sem! Azon kívül, hogy a kedvenc játékaim honlapjait böngészem, rendszeresen látogatom a Neopets honlapját. Halálpontosan olyan, mint a Viva mannata: idézem az év első számából, "A cukormázas külső komoly belsőt takar". A néha émelyítően aranyos állatkák egy teljesen új világban élnek, saját fajokkal és alfajokkal, saját idővel, naptárral, ünnepekkel, ételekkel, betegségekkel és egyéb világproblémákkal, precízen kidolgozott pénzügyi rendszerrel, saját tőzsdével és végül, de nem utolsó sorban minimum kétszáz játékkal. Persze van fórum és klubbok is, ahol nem csak a peteink, hanem mi is felléphetünk. Az oldalon kiélhetjük a kreativitásunk minden rejtett maradékát, rajz-, vers-, történet-, képregény-, játékrekord-, logikai és mindenféle egyéb versenyekben mérhetjük össze tudásunkat másokkal.
Aki kedvet kapott a Neopetshez, és engem is szívesen támogatna egy hangyányit (nyugi, nem pénzügyileg), az pár perc alatt regisztrálhat itt. Aki nem hagyja abba két héten belül, és felfedezi az oldal igazi mélységeit, tuti függővé válik.

Egyébiránt semmi különösebbet nem tudok elmondani magamról. Nem vagyok se japánfan, se emo, se rocker, se semmi ilyesmi. Csak úgy közhelyszerűen önmagam vagyok, és szerintem ezzel nincs is semmi gond.

Amennyiben folytatom a blogozást, a következő bejegyzésben valami érdekesebbet fogok írni. Addig is, daszvidannya mindenkinek.

U.i.: Ez a háttér a BLOG szó mögött tényleg egy sajtreszelő?!