Kezdetben elég mókásnak találtam ezt a "Blog" dolgot, elég régóta sima naplót sem írok (ugy kb.8-10éves korom óta xD). De számomra ez az év: 2008 elhozta azt, hogy írnom kell! Méghozzá persze a hozzám közel álló dologhoz! Pont a mai nap, ASOT (A State Of Trance - Armin Van Buuren hetente jelentkező online rádióműsöra) hallgatás közben, hogy: "Úrísten még csak április van, és már mennyi jó zene megjelent ebben az évben!". Igen tényleg április van és már most érzem h nehézségeim fognak akadni, amikor az év végén szavaznom kellesz az ez év kedvenc zenéi között. Szavazni fontos! Ezzel is segítve Armin dolgát, a hallgatók szavazata alapján kialakul 08 Top100 Trance&Progressive zenéinek a sorrendje!

Blogomban az ASOT-ot és a többi trance producer/dj munkáit szeretném úgymond "népszerűsíteni", ugyanis hazánkban még ezt a műfajt viszonylag kevesen?! hallgatják/ismerik.

Hmm alig kezdtem el, és máris elég sokat írtam (magamhoz képest). Remélem kezdetnek nemlessz rossz, és sok ember figyelmét feltudom hívni A Zene! (persze a Trance) "szépségére" xD