Kérjük jelentkezz be!
Régi idők procija

A hangyás srác

Kisebb blogszünet volt, többek között azért, mert a briteknél voltam stúdiólátogatáson. Hogy mit néztem meg, azt csak majd a júniusi PC Guruban írhatom meg, addig köt az embargó. Viszont a hely eszembe juttatta azt, amikor legutoljára ott voltam. Akkor a Lionhead stúdiójában hesszeltem, és találkoztam egyik kedvenc játékfejlesztőmmel, Peter Molyneux-vel (a történelmi jelentőségű eseményről itt...
2008. április. 18. 22:38
11 komment

Kő kövön nem marad

Kredenc írt ma egy összefoglalót az Electronic Arts és Take Two bokszmeccsének legutóbbi meneteiről. Az EA éppen újabb nagy falatot készül bekapni - persze 20-25 éve még nem volt ennyire torkos. Lássunk egy játékot ebből az időből, egészen pontosan 1984-ből, amikor még az EA is egy kisebb kiadó volt a sok közül (akkoriban az Ocean volt a nagy felzabáló).
2008. március. 31. 19:34
12 komment

Állati nyomozók

Mostanában a Sam & Max két legújabb epizódjával játszottam, és hamarosan tesztelem az ötödik, évadzáró részt. Éppen 15 évvel azután, hogy az első Sam & Max kalandjáték megjelent a Lucasartstól.
2008. március. 30. 20:55
6 komment

Start of noise

Üdv! Grath, Sasa és a többi léhűtő után én is indítok egy ilyen blogszerű képződményt. Mivel arról úgyis írnak már elegen, hogy melyik trailer jött ki éppen, hány trillió poligonnal varázsol majd az Unreal 8 és ki mit látott a moziban két deathmatch között, én inkább a régi játékokról emlékezem majd meg, amolyan online NosztalGuru-szerűen.
2008. március. 30. 12:07
9 komment