Nos Kezdjük akkor a szokásos sablonos megoldással. Miért kezdtem el megirni életem első blogját? Három oka van:
1. mert valahol le kell vezetnem a fölösleges irói enegiámat (már megprobálkoztam egy könyvvel amire valószinüleg marha sokat fogok még utalgatni, de jelenleg valamiért nincs kedvem nagyon befejezni, ugyhogy majd meglátjuk mikor fejezembe (tavaly nyáron kezdtem el irni, öszig elértem a feléig azóta nincs benne különösebb haladás ))
2. szeretek beszélni, de mivel a géphez beszélni komoly problémákra utalna és mivel a forumokon nem akarom megzavarni néhány hirtelen fellángolással ezért ez kiváló megfelelő hely lesz a véleményem kifejtésére.
3. Fogalama sincs

Magamról most nem irnék túl sokat. Na azért valamit mégis csak:
A való világban Horváth Norbertnek hívnak. Egy Pápa melleti kis faluban tengetem a mindennapjaim. Per pillanat 17 éves vagyok
A helyi közgazdasági iskolába járok, (na ez egy érdekes téma..... majd később kifejtem ) Momentán most készülök 11. osztályba (informatika tagozat ) Elég othonülős tipus vagyok. Bár a baráti társaság azért megvan ........... no comment. A jelememről anyit, hogy viszonylag rendes kölyök vagyok. Bár néha hajlamos vagyok egy kicsit nagyképünek tünni, de általában nem vagyok ilyen. De ezt majd úgyis meglátjátok.

A blogom tartalmáról: Hát magamat ismerve néha elég csapongó tud lenni a természetem ugyhogy érdekes témák várhatóak. Ami bizotos, hogy mivel nagy anime fan vagyok azért jó pár anime leirást fogtok találni itt. Diákként az iskolai témájú bejegyzések is elég gyakoriak lesznek. Ezen kivül számitógépes világhoz is előszeretettel fogom bombázni az olvasót. Mivel eléggé nagy Sacred függő vagyok ezért valószinűleg ebben a témában is fog születni pár belyegyzés. így előre azt 'szem enyi elég lesz.

Ja és végül egy megjegyzés: mivel a heylesírásom enyhén fogalmazva is kész katasztrófa övezet ezért az erre vonatkozó megjegyzéseket csak módjával A blogom frisitése a napontátol akár egy két hetes szünetekig is kiterjedhet. Majd meglátjuk.