A pályák

Összesen 12 pályán hadakozhatunk a játékban, most ezek közül mutatnám be a szerintem legjobbra sikerülteket.

Area 22
Ez egy a sivatagban található kutató központ, ahol a GDF egy Strogg kütyüt tanulmányoz nagy buzgalommal. Nekünk, ha Stroggok oldalán állunk, az lesz a feladtunk, hogy elpusztítsuk a technológiánkat. Ha az emberekkel vagyunk, akor nem más lesz a feladatunk, mint megvédeni ezt a Strogg „kaput”.

Outskirts
Eme pálya, egy lerombolódott városban játszódik. A hangulat, szerintem itt nagyon üt. A Stroggokkal szembe szállva dolgunk az lesz, hogy bejussunk a város központjába. Ha pedig a másik felet választjuk, akkor ezt kell majd megakadályoznunk.

Quarry
Ahogy a pálya nevéből is „látszik”, itt egy bányában kell majd hadakozni, ahol lezuhant egy Strogg űrhajó, aminek éppen nem jutott energiája az önmegsemmisítő programjának elindítására. Nos, ha itt a hajó tulajdonosainak (Stroggok) az oldalán indulunk harcba, akkor 4 energiacella összegyűjtésével kell foglalkoznunk; ezeket az energiacellákat pedig be kell majd juttatnunk a hajóba, hogy az fölrobbanthassa magát. Ha a GDF-et választjuk, akkor pedig megkell „védenünk” a hajóroncsot.

The Ark
Na ez a pálya szerintem a legjobb az egész játékban. Minden a helyén van, a hangulat itt a legjobb az összes térkép közül. Itt egy kisvárosban irthatjuk az ellent, aminek a túlsó végében van egy GDF központ, ahol nem mást, mint Strogg hullákat úsztatnak jópár hatalmas formalinos üvegben. Tehát megint az lesz a küldetésünk ha a Strogokkal harcolunk, hogy fölrobbantsuk a bajtársaink holtesteit, hogy az emberek ne juthassanak hozzá a technológiánkhoz. Ha viszont a GDF-fel vagyunk, feladatunk megint a védelem lesz.

Volcano
Ez a térkép egy igen kopár, sziklákkal teli szigetre vezérel minket, ahol van egy GDF központ. Na, de itt már nem az lesz a feladatunk, hogy a saját holminkat pusztítsuk el, hanem az emberekét. Vagyis egy hatalmas generátor fölrobbantása lesz a célunk. Ezt a robbantást kell megakadályoznunk a GDF embereivel.

Most, hogy így fölsoroltam, a szerintem tetsző pályákat, és be is mutattam őket és a rajtuk lévő küldetéseket, még elmondanám, hogy korántsem olyan egyhangúak a küldetések, mint ahogy az talán látszik.