Remélem, mindenkinek tetszenek majd a végeredmények. Holnap valószínűleg jelentkezek majd egy hosszabb cikkel, de inkább nem állítok semmit, hiszen, nem biztos, hogy betudom majd tartani a dolgot. Ezenkívül, már hamarosan elkészül a Photoshop oldalam, és amint elkészül, a blogolást úgyhiszem abbahagyom. Ezenkívül, még lehet, hogy egy szimplán saját oldalt is csinálok.
A következő posttal kapcsolatban pedig még megjegyezném, vállasszátok ki ti, hogy mi legyen az. Avagy mit olvasnátok legszívesebben: Cloverfield cikk, Lord of the Rings Conquest beszámoló, Legenda vagyok vagy Beowulf post. Ez lenne a kínálat.
Ezenkívül: kérek minden olvasót, hogy a komment formájában jellezze azt, hogy szerinte jó vagy rossz, illetve esetlegesen olyan "semmilyen" a blog. Várom a kommenteket. És most az eredmények:

Az első helyezett a Mirror's Edge főhősnője, Faith lett.


A második hely szavazataitok alapján,
a 2008-as PoP hercegéjé lett.


A harmadik helyen pedig Vault Boy barátunk végzett.

Tömören ennyi. A saját kis videóm is hamarosan elkészül, és ha mindenkinek tetszik majd, akkor az elkövetkezendő, hosszabb terjedelmű postokhoz lesznek majd még videók. Habár mostmár inkább a filmes posztok felé tendálok, a játékok, már úgymond szinte teljesen hidegen hagynak pár kivétellel. Egy Photoshop cikk még mindig várható, talán szombaton-vasárnap habr inkáb ez az utóbbi időpont fog kedvezni a postnak. Ennyi.