Megeshet, hogy hamarosan írok egy normálisabb postot is, de addigis újból csak néhány képet tudok bemutatni. Az-az itt van két háttérkép, és még két "userbanner", signature vagy mi. Na, jöjjenek a képek:

Nekem valahogy az egész képet uraló sötétség az, ami igazán tetszik, az, hogy ilyen kontrasztos. A másik, hogy szerintem alapvetően szinte tapintható hangulata van az összképnek. Kicsit olyan "filmes" feelingje van a dolognak, avagy szerintem olyan egy kissé, mintha egy film jelenete lenne. Bár ez egy parányit idótán hangzik.
LINK


Néhányan már említették nekem, hogy a karakterek körvonala nem kellene a képre, ettől függetlenül kiálltam mellettük, szerintem alapvetően jól mutat. Olyan hatása van, mintha a karakterek bizonyos szinten a képen látható két fehér vonalhoz csatlakoznának.
A két vonalra kitérve, szeritnem kifejezetten jó tesznek a kép design-jának, de ennek ellenére azokat is sokan kiutálták volna a képről.
Nem beszélhetek művészi alkotásról ezen kép esetében, hiszen egy háttérről van szó, de azért remélem, hogy nem kap kismillió negatív kritikát emiatt.
LINK

És most jöjjenek azok a bannerek:


Ennyi. TIsztában vagyok vele, hogy ez egy nagyon sovány post volt, úgy ahogy az előző kettő is gyakorlatilag, de kicsit úgyérzem, hogy kezd kiégni a dolog, avagy már nincs sok értelme a blognak. Lehet, hogy újból meggondolom az abbahagyását. Nem tudom.
Amúgy egy kis közvélemény kutatás, hamár szóba jött a blog: mit gondoltok, milyen a blog? Véleményeteket légyszíves fejtsétek ki kicsit bővebben, akár negatív, akár pozitív visszajelzésről van szó, hiszen így tudnék valamit változtatni.
Apropó, szerintem valószínűleg várható lesz egy valamilyen film kritika, márcsak az kérdéses, hogy miről. Szerintem a Watchmen elég esélyes.
Íme egy kis frisstés:

Megjegyzem, ez a kép szinte teljesen a a Photoshop CS2 alap készleteivel stb.vel készült. Tömören ennyi.
NAGYBAN