Akiket néha már irritál a fény azoknak most egy invitálót nyújtok a hamarosan megjelenő fontosabb játékokról. (Hivatalos bejelentés alapján) Reméljük nem elhamarkodottan beszélek és a mostani kis ajánló realitása nem Duke Nukem Forever féle képlékeny beszámolója.

Űr a zűrben
Lehetne címe az egyhónapos pc-portolási csúszást elszenvedett játéknak a Mass Effectnek. Mely rengeteg féle átvezetőjével, kidolgozottságával, sztorijával és nagy világával hívja fel magára a figyelmet. Ha minden igaz, Májusban kellett volna kiadni a gémet, de a megjelenést eltolták egy hónappal, így csak Júniustól élvezhetjük Magyarországon magyar felirattal megjelenő játékot.


Kopott a cuccosod haver!

Akció-kaland a Park sötétjében
Van egy Amerika nevezetű "kis" földrész azon belül van egy New York City nevű város és annak szívében egy szép nagy Park mely a Central Park (középső) nevet viseli, hmm milyen evidens név . Szóval az amúgy sem pici parknak és környékén fog játszódni a most következő játékunk ami szintén Júniusban debütál, ha minden igaz Június 20. Jó rendben látom rajtatok, hogy szabad a gazda;
Az Alone In The Dark 5. részéről van szó, ami a Near Death Investigation alcímet viseli, a fejlesztők már jó párszor eltolták a megjelenést ismeretlen okokból, de ha minden igaz Júniusban már tényleg kijön végre, mint egy sokáig szunnyadó kisbaba vagy mint... A játék egyik fő változatossága, hogy a fizika és az egyedi grafikus motornak hála (höhö nem modor) környezetünket rendesen kihasználhatjuk ( nem úgy, mint a sok játék hátuljára ráírt gémnél; Jól kihasználható környezet). A másik ilyen különlegesség, hogy a játék 45perces részekben lesz adagolva a népnek, így gondolom, jó sok bőrt leakarnak majd húzni a játékról. El is feljetettem még megjegyezném, hogy a játék nagyobb részt egyedül a sötétbe fog játszódni.


Ég a ház, menni kéne!

Brother's In Arms III Hell's Highway
A jóöreg "Híd túl messze van" történelmi esemény feldolgozása már megint... Ha minden igaz Augusztusban nem leszünk elkeseredve, hogy a velejéig átrágott 2. világháborús játékoknak egy minden bizonnyal korszakalkotó verziójával fogunk megismerkedni. A miértje a valósághű pályákon, rohadt élvezetes kameramozgásokon, igazi taktikai jellegű vegászos+ még több taktikai elemekkel felruházott játék, a grafika, fizikája, mely a tereptárgyak nagy részét tönkretehetővé teszi.
Továbbá a mimika olyan kidolgozott lesz, hogy majd sírhatunk amikor társunkat elveszítjük Hollandia kellős közepén.


Bratyók a "Pokol folyosóján"

A cikk hamarosan folytatódik... (további játékokkal)