Tegnap már 9 óra előtt kiértem a show színhelyéül szolgáló Millenáris Teátrumba, ami közvetlen a nagyszínpad megett volt elrejtve. Oldalamon ferdzsoval, miután átküzdött magunkat a sorokon, bejutva még nagyobb tömegbe, zsúfoltságba kerültünk, ez jól összezavart, hisz a 2006-os WCG-n ugyanez a terem jóval nagyobbnak tűnt. No de sebaj, hisz beáltunk egy kis konzolos Fifára, még a tömeges Xbox-öngyilkosságok előtt, sikerült a Fable 2-t is kipróbálni, hát mit nem mondjak az első rész kivitelezése jobb volt, de attól függetlenül ez is megállja majd a helyét.. Miután egy negyedórára behaltak a boxok, összefutottam Gyarfiékkal, akik szintén hasonló mód bele voltak szédülve a tömegbe, kegyetlen dolog összerakni néhány ezer embert egy kis terembe. No de sebaj, végignéztünk jó pár előadást, mint például Ender féle Red Alert 3, amit szintén volt alkalmam kipróbálni, egy nagy bohóckodás a játék, de attól független tökéletesen élvezhető, hát és a nők "domborzatilag sem voltak a síksághoz sorolhatóak" benne. :-P Volt itt még pár finomság, mint Far Cry 2, Fifa 09 Hungarian módra Gyu kommentálásával. Call of Duty 5 World at War, ami tök buli, hisz az exklúzv videókból kiderült, hogy rengeteg muníciónk lesz bazookába :M. Míg Gyárfi nevezett az Aknakereső bajnokságra, amit első round-ban meg is nyert, addig én az Undercover !telefonos rally-jára neveztm be és nyertem meg 0,1 Mp-el :-P. Későbbiek során befutott Mazur, Boe, Zerocool, mint a Gamestar magazin szerkesztői, a Gurutól pedig ott volt Bate és egy jó kis prezentációt tartott nekünk a Mirror's Edge (favorit:-P9, című First Person Runner-ről. Sajnálatos módon, miután csak Fejlesztői verzió állt rendelkezésre, mezei Xboxokra nem lehetett kitenni a játékot és, így kipróbálható sem volt. :(



Of Course, hogy voltak azért neves címek kiállítva, nem csak Fable 2, hanem Gears of War-ból is ott volt a folytatás, mondjuk az el volt szigetelve és sorba kellett állni a kipróbálásáért, 20percnyi várakozást megért nekem az Epic legújabb sikervárományosa, a 10 perces játékvitelből kirajzolódtak Marcus Fenix legújabb kalandjai és tényleg nagyon brutálisak, szebbek, izgalmasabbak lesznek! :) Ott volt még Darths nagy kedvence a Dead Space, amiben pár ufóagyat sikerült kitaposnom. :) Volt egy idő délután fele, amikor elmentünk Gyárfiékkal egyet ebédelni (ekkor ferdzsó el volt tűnve) egy gyorséttermi táplálkozást után, pedig a közeli Saturnban adtuk le a felszedett többleteket egy Wii Fit formájában, ez is hihetetlen jó szórakozás volt. Volt egy megrázó élményem, miszerint a Force Unlashed legnagyobb spoilerét, vagy is a végét egészbe megnéztem... Mivel pont ott volt mellett, ahhol néztem a prezit, nem lehetet nem nézni, de hallani annál inkább.. Rengeteg ajándék volt, én az Undercover győzelmemmel (anno volt egy Most Wantedes bajnoki címem is, csak az normális PC-s verzión:-PÖ, egy Spore Ősös pólót kaptam, ami talán jó lesz testnevelésre. Továbbá kaptam még egy Mirror's Edges posztert Faith-tel előtérbe, már kinnt is virul a falamon. :-P Még volt jópár ajándék, de azt csak a szerencsésebbek tudták megkaparintani és persze a legnagyobb taplók, az ember ösztönösen elveszi azt amit a levegőbe dobnak és ha kell szét is tépi azt csak, hogy egy darab az övé legyen. Legyen szó egy Budapest Gameshow-s pólóról, amit már a végén csak úgy dobáltak a közönségbe, és páran majd nem össze is verekedtek egy pár textil ruhanemű megszerzéséért... Voltak kicsik, akik nem kímélték a műsorvezető(ket), legyen szó Dankenről akinek nagy lelki erő kellett, hogy végig kibírja egyetlen beszólás nélkül, de néha kisebb osztásokat azért leadott.. Gyu-t meg egy ellenszenves kiskölyök jól betámadta, a Gamestaros szerkesztő nem győzött védekezni. :M De ugyanez a legtöbb prezentációt tartónál, a kérdések 80%-át elmondták a bemutatók alatt, csak páran nem figyeltek és huszadjára rákérdeztek.. Sőt a Fifánál valaki azt is kérdezte mikor jelenik meg a Fifa Street 3, nah ők voltak azok a bizonyos hunterek. Én az egész Show alatt egy kérdést, tettem fel mégpedig Bate-t jól megmozgatva a színpad sarkának sarkából; Mégpedig, hogy a Dice megtartja-e azért a Multiplayeres módot új játékánál (Mirror's Edge). Természetesen erre nem kaptam választ, mivel a fejlesztői verzióba ilyesmiről semmi nem derült ki. Végére, Authentic módon Fifa prezi alatt majdnem kicsavartam a Bia3-at. Ekkor már Gyarfiék utaztak haza fele. Még volt szó a Tomb Raider Underworld-ről, Chocho Gamekapcsos több szakmabeli zsenit megszégyenítő módon mutatta be nekünk a játékot, hihetetlen karakteres módon. Gratula neki!



Összeségében közepesen zárt a show a Force Unleashed teszttel, amit már nem volt kedvem végignézni, hisz már megannyi helyen hallhattunk felőle.. Még sajnos jópár kép nincs meg, jelenleg csak Fényképezős képek vannak fennt gépen, de hamarosan beújítom a telefonom által rögzített képeket is. (nyugi viszonylag jó minőség :-P)
Kár, hogy egyesek nem jöttek el...

És még ma egy gyönyörű szép billentyűzettel lettem gazdagabb, egyszerűen zseniális és rohadt szép. :)