Mik lesznek?


Gondolom már mindenki találkozott a fennti meghívóval, úgy, hogy nem kell bemutatni a játékokat, de a programokról el lehet cseverészni. Nos lássuk csak, JÁTÉKBEMUTATÓK, ELŐADÁSOK, van pár cím a tarsolyomban, nézzük mikkel fogunk megismerkedni:

Mirrors Edge:
Ő az a minőségi alkotás, akit valószínüleg Bate fog bemutatni az odalátogató fanatikus, illetve casual közönségnek. Valószínüleg betekintést nyerhetünk majd újabb Gameplaybe, illetve megtudhatunk pár érdekes információt a játékot illetően.

Red Alert 3:
Őt valószínüleg a Gamestaros ender fogja elcsámcsogni nekünk, reméljük kapunk tőle egy kis oroszos 'ák'centust. :)

Tomb Raider Underworld:
Lara Croft legújabb kalandjairól első kézből kaphatunk információt a Gamekapcsos Chocho névre hallgató szerkesztőtől.

Quantum of Solice (007)
Királynő szolgálatára Jammes Bond legújabb akcióagymenését fogjuk kapni. Ezen "közép"kategóriás(legalábbis demó szerint) játékot Fojesz a szintén Gamekapcsos szerkesztő fogja kommentálni.

Pure:
A bombasztikus extrémséggel megáldott quadracer-t valószínüleg Boe fogja bemutatni, de még semmi sem biztos!

Far Cry 2
A susulyka jóra sikeredett harmadik világi látogatás-t megőrőkítő játékot Mazur fogja nekünk reprezentálni. Alig várjuk. :D

Egyéb játéknevek még nem tisztázottak, még a mostani lista is változhat, de sebaj, lényeg, hogy mindenki ott lesz, aki számít. Minden bizonnyal Mirror's Edge és egyéb nagy pre-premier játékok is ki próbálhatóak lesznek és valószínüleg a 7km-es sorokról fognak feltűnni. Höhö, végre valami jó dolog ami Magyarországon is van (jó persze még milliió egyéb is van:-P), no de értitek, hogy gondolom.. :) Tehát holnap (okt 25-én) mindenki jőjjön és találkozhat a jobbnál jobb játékokkal. Reméljük lesz pár elragadó leány, aki promóciós szempontból grafikailag megüti majd a 10-est. :D

Tavalyi gameshowról egy kép, a COD4 multi-bétás Xbox befigyel. :D