Mivel is kezdeném a napot, mint , jah és most jön az uncsi általános szöveg, amit egy higénikus embertől megszokhat az ember, szóval ugorjunk egész délután közepéig. Elsőként útközben felszálltam a jóöreg, magyar hiperszuper modern sárgácska ellenőrökkel zsúfolt Kombínóra (nem Kombájnn) Ez a Budapesti 4-6es hatos méltán jól ismert villamosa, melyet lassan kezd ellepni a Magyar valóság. De ne menjünk bele a részletekbe, villamoson állva, egyszer csak megpillantok egy arcot hébehóba táncolgatni, mitha vmi videójátékos jobbra-balra lépegetés lett volna, nem volt egyszerű, a poén az volt, hogy az ürge, olyan fejet vágott, mint egy kövér fejes káposzta fekete napszemüvegben. Mikor is elértem a célterületre, kiderült, hogy nem kezdhetem meg sportolási tevéknységemet, mivel nincsen pálya, konkrétabban medencetakarítás van, érthető, hogy nem fociról beszélek, mérgemben ismerősömmel, bezúztunk az egyik közeli hiperszuper márket vagy nevezzük plázába és megnéztük, hogy ki van-e már pakolva a GTA legújabb része, de sehol nem volt, így be kellett érnem 20 perc Ace Combattal, emlékszem anno, ezen játék első része volt a karácsonyi ajándékom egy ps1-vel karöltve, nagyon élvezetes repülős játék, mindenkinek nagyon ajánlom! Továbbá a Guitar Hero 2 volt még ott, ami mellé egy sima Xboxos kontrollert toltak



Hangvágás Vegassal:
Ez volt a másik poénos 20percem, amikor rámsóztak 5 3 órás mp3 fájlt, hogy szedjem zenénként szét, húh nem volt kispálya, elvégre a dj eléggé egybe komponálta a dalokat, így saccperkábé tudtam szétszedni. Bepakoltam a hangszerkesztőbe, elszállt a gépem, ideges lettem, mondom akkor a vegas-nak csak nem lesz ezzel se gondja, végülis megoldottam, egyenkénti exportálgatásokkal és született 120 fájl 5db-ból!! Mostanra már jobban vagyok, de nagyon fárasztó volt a végére.
Itt elérhető egy képfecske

Végszóra, remélem nem annyira unott a szöveg, már aki lemerészkedik ide, a sikátorok legaljára olvasgatni azon egyéneknek.
Ha igen, akkor küldöm a biztosító számát!