Ilyen volt például, Quake3 és módja vagy UT3, esetleges szimulátor kedvelőknek Air Race vagy Need for Speed. Rengeteg nyeremény talált idén gazdára, ezeket pontokért cserébe válthattuk be. Én személy szerint már mindenről lemaradtam (fáj a szívem az alaplap miatt ), de természetesen én se távoztam haza üres kézzel. Még sikerült az egyik lánytól megszerezni egy fél éves FHM előfizetést és egy I love Hotdog.hu-s pólót. A stuffokat a rendezvény nagy támogatói állták. Az egész rendezvény fő szponzora idén is a Samsung volt, Pleomaxxal karöltve (milyen meglepő). Ez mind szép és jó, továbbá a konkurens játékújság - Gamestar volt egy bizonyos fokozatú támogatója az egésznek. Ebből adódóan rengeteg Gamestarossal találkoztam látogatásom során... Igaz én már 3 éve vagyok törzslátogatója a rendezvénynek, úgy, hogy csak a kivitelezésen lepődtem meg, sajnos a múltévihez hasonlóan, ez a rendezvény is csak 1 napos volt.. amibe nem fért bele minden okosság. Viszont kárpótolt minket a rengeteg gyönyörű leány és a WC Gir.. akarom mondani World Cyber Girls szépségverseny, ami nagyon érdekes volt, Majka Pappa is jelen volt, mint zsűritag... Rengeteg játék ki volt állítva örömömre szolgált a Csillagok Háborúja 3-4. rész közötti rést kitöltö Force Unleashed nevű konzolgém demója, melyet volt szerencsém kipróbálni és kétszer ki is pörgetni



Természetesen sok jóarc volt a rendezvényen, mint maga Gyu az egyik Gamestaros szerkesztő akit folyamatosan rohamoztak a kiskorú rajongói. Ott volt egy régi szintén WCG törzstag is, akivel minden WCG-n összefutottam, ez most sem maradt el.. Nagyon feeling volt az egész rendezvény. Faja megoldásnak bizonyult a kocsiba épített Forza2 játékkal felszerelt XBOX+HDTV vagy a Burnout és egy egész kocsi, amibe természetesen kormány és pedál volt csak beépítve. Soul Calibur 4 is tiszteletét tette a kiberjátékosok közt felvonultatott Xboxokon. Sőt összefuthattunk a számomra ritka sz*rul sikerült Fifa09-el, TOO HUMAN-nal, a már említett Force Unleashed-dal és az egész jól sikerült Stalker Clear Sky-yal, ami tényleg susulyka jól néz ki. Főleg egy 1080p-s kivetítőn. Megszokott gémekből is volt egy tucat, mint Devil May Cry 4, Flatout Ultimate Carnage, valami quados játék (Pure talán) Az arcade gémek kedvelőinek, ott volt a Samsung! telefonokon felvonultatott Pro Street és a Spore, amit a játékból kilépve tekinthettünk meg, ha kicseleztük a szemfüles hostesseket.


Gyu nem vigyorog, hanem vicsorog


Hostessek - FHM, túl messze



Idén is le lehetett fotóztatni magunkat két szerződéses FHM-es leányzóval (no publik photo ). Mint már említettem volt pontszerzősdi, nah én sajnos a legkésőbb jöttem rá, hogy mégis mi a pálya, nah de kár a múltat firtatni, rengeteg helyszín szolgált pontok gyűjtésére, UT3 bajnokság, Quake bajnokság, hardverstand (Gigabyte), Neten angolt tanulós stand, stb.. Érdekességként hathat a BZ (szintén Gamestaros, másodfokon zenész) színpadi teljesítménye is, itt megint fitoktatta gonosz poénjait, mint azt megszokhattuk. Volt egy pofás kis játék, ebből is csak egy ilyen nonhivatalos verseny volt, de ez már kamerák előtt színpadon, jön a komolytalan rész: Panda Fight, a cél az volt, hogy pandánkkal egy kiszámított szöggel és erősséggel kókusszal dobáljuk meg az ellenfél pandáját. Mellesleg elhintem BZ, mehetne komoly kommentátornak, nem unatkozna senki a TV-t bámulva, mert színessé tudta tenni az "ágyúcsatához" hasonló pandafightban történteket.





Idővel bekapcsolt a vészjelző, hogy ideje lenne elfogyasztani valamit, úgy, hogy páran elhatároztuk, hogy megtámadjuk a mekit, visszafele belefutottunk egy gyönyörű szép fekete Maseratiba. Visszaérve elkezdődtek a korábban befejezett selejtezők folytatásai és nem sokkal később a döntőre is sor került. A győztesnek gratula, ugyanis majdnem minden számot 100%-ra eltudott játszani hardon ezáltal legyőzve ellenfeleit. Érdekesség - A Dragonforce 93% lett neki Hardon, ami elég szép kis teljesítmény. A World Cyber Girls döntőjéig már nem maradtunk, de az első Trousers (XD) nevű koncertbe sikerült még bele-belehallgatnunk.. Összegezve az idei World Cyber Games és Girls jobb volt, mint a 2007-es elődje, de nem jobb, mint a 06-os, ugyanis az kétnapos volt és sokkal több érdekesség volt rajta. Személyszerint egy UT3 bajnokságon vettem részt és meghazudtolva low skillemet, sikerült magamat szarrá veretnem, a magam 0-4-es statjával.. Védekezésképp az egérérzékenység és a megszokást tudnám felhozni, ugyanis képzeljük el, hogy például van egy csúszka amint 1-10ig lehet az egér érzékenységet beállítani, ez nálam 10-en volt, én pedig kb az 1 és 2 közötti értékhez vagyok hozzászokva, úgy, hogy nehéz volt, nem nagyon rántani az egeren, hanem gyengédebb mozdulatokkal megtápolni.. Kiemelkedő sikert értem el hardver kérdéesekben, ugyanis a legnehezebb fokozaton is 2 perc alatt válaszoltam.. 2 kérdés volt - Az egyik a GigaByte alaplapjának energiaspórolós okossága a másik, szintén a lapon lévő processzorhoz volt, itt csak a hűtő és az az alatt levő dolgokból kellett megállapítanom, hogy hány magos processzor fekszik a vágódeszkán.


Az egyik haver GS táboros+ a Maserati



Végszó
Remélem jövőre többen is ellátogattok, higgyétek el megéri eljönni. Főleg, hogy miket ígérnek következő szezonra.
}
Hálás köszönet tejfel álnevet viselő barátomnak, ugyanis a képek egy része tőle származik. Ne aggódjatok, jön az utánpótlás is!