• Jöhet a Resident Evil 4 Remake
  • Ráadásul ezúttal a Resident Evil 3 Remake-en is sokat dolgozó M-Two kapta a projektet
  • Mely 2022-ben jelenhet meg a pletykák szerint

Nagyon úgy néz ki, hogy kiderült az M-Two rejtélyes új projektje. Mint korábban már megírtuk, Dusk Golem Twitteren kiszivárogtatta, hogy jó eséllyel nem készül Resident Evil 3 Remake DLC, ugyanis a játék fejlesztéséből oroszlánrészt vállaló M-Two már egy másik rejtélyes projekten dolgozik, mely két év múlva jelenhet meg, most pedig az is kiderült, hogy alighanem a Resident Evil 4 Remake-en dolgoznak a stúdiónál.

Legalábbis ezt állítja több, neve elhallgatását kérő belsős forrás, akik a VGC oldalának nyilatkoztak nemrég. Elmondásuk szerint a Resident Evil 4 Remake nagyjából 2022-ben fog megjelenni, tehát akkor, amikorra Dusk Golem is tippelte, és bár az eredeti játék atyja, Mikami Sindzsi, többszörös felkeresés után sem vállalta el, hogy vezesse a projektet, külsős tanácsadóként azért jelen van a fejlesztésnél.

Ha pedig ezek a belsős pletykák igazak, akkor a főleg a PlatinumGames alkalmazottjaiból álló stúdió ezzel hatalmas feladatba vágta a fejszéjét. A 2005-ös eredeti Resident Evil 4 a Capcom valaha volt legjobban értékelt játéka, mely 7,5 millió példányban fogyott, és sokak szerint a 2000-es évek egyik legbefolyásosabb horror címe. Ti örülnétek belőle egy újrázásnak?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!