• Augusztus 8-án élesedik a Diablo 4 legújabb frissítése
  • A javítások listája viszont már most elérhető
  • A játékosok pedig felettébb örülnek a változtatásoknak
  • Többek között a varázslók is megerősödnek a patch után

Hiába kínál pokoli élményt a Diablo 4, manapság inkább hideget kap a játékosok részéről. A Season of the Malignant ugyanis közel sem lett akkora durranás, mint azt sokan várták (a Battle Pass-ről már nem is beszélve), a szezont megelőző javítás pedig (sokkal) többet ártott, mint használt, szóval eléggé jogosnak mondható a népharag. A Blizzard is érezte, hogy kicsit félresiklott ez a vonat, az új sínek lefeketétést megelőzően pedig még megosztotta, hogy mi vár ránk az augusztus 8-án élesedő 1.1.1-es javítás után.

A lista legfontosabb eleme, hogy ismét használhatóvá válnak a varázslók, ez a karakterosztály ugyanis jelentős nerfet kapott legutóbb. De a barbárt terelgető felhasználók is örülhetnek, mivel az alap képességek használatával is gyorsabban fog gyűlni a Fury, így elég nagy lendületet kapnak majd az összecsapások. Emellett a Treasure Goblinok, a Nightmare Dungeonök és a Malignant Heartok kapcsán is számíthatunk módostásokra, Adam Fletcher, a Blizzard közösségi menedzsere pedig megerősítette, hogy sikerült elhárítani a VRAM-mal kapcsolatos problémákat. A patch note-ra adott reakciók alapján a játékosok felettébb örülnek a küszöbön álló változásoknak, így a következő Season során már talán jobb lesz a játék megítélése. Pláne, hogy a fejlesztők soha többé nem terveznek kiadni olyan frissítést, mint amilyen a legutóbbi volt.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.