• Újabb jel utal az új Prince of Persia-játékra
  • A Ubisoft regisztrálta a princeofpersia6.com domain címet

Már eddig is számtalan jel utalt arra, hogy új Prince of Persia-játék érkezik, és bár nemrég kiderült, hogy a pletykák egy része egyértelműen hamis, a franchise visszatérése a bennfentesek reakciói alapján biztosnak tűnik.

A lavinát ráadásul maga a Ubisoft indította el azzal, hogy Prince of Persia tematikájú eseményt tartott a For Honorben, ami meglehetősen indokolatlannak tűnhet - kivéve akkor, ha egy új játékot szeretnének vele felvezetni. Márpedig úgy tűnik, tényleg ez a helyzet, tegnap ugyanis regisztrálták a princeofpersia6.com domain címet.

a-ubisoft-vegkepp-lebuktatta-az-uj-prince-of-persia-jatekot.jpg

Mielőtt furán nézne mindenki: nyilván nem Prince of Persia 6 lesz a játék címe, a Ubisoft inkább csak átirányítás céljából vehette meg ezt a címet - a princeofpersia5.com például jelenleg a saját oldalukra visz.

Nehéz megállapítani egyébként, hogy milyen logika mentén jutottak el a hatos számig, hiszen összességében ennél jóval több rész volt eddig, szoros történeti kapcsolat ugyanakkor csak az első két epizód, illetve a The Sands of Time-trilógia és a The Forgotten Sands között volt. Sőt, a legutóbbi híresztelések szerint nem is új részről, hanem a The Sands of Time remake-jéről van szó, igaz, korábban egy teljesen új játékról is pletykáltak, így könnyen lehet, hogy a lépés inkább utóbbihoz kapcsolódik.