• Továbbra is készül az Anthem 2.0
  • Aminek a loot rendszerét most kicsit közelebbről is bemutatták a fejlesztők
  • Ígéretük szerint innentől kezdve sokkal jobb élmény lesz a lootolás

Az Anthem tavaly enyhén szólva is nehézkes rajtot vett, aminek hatására a fejlesztők úgy döntöttek, alaposan átalakítják a teljes játékot. Az Anthem 2.0 néven futó projekten már jó ideje dolgoznak is, most pedig elkezdték csepegtetni az információkat a különféle változásokról. Nem is olyan régen például a BioWare egyik művésze leplezte le a játék egyik új frakcióját, a kalózokat, ma pedig az átdolgozott loot rendszer került terítékre egy blogposzt formájában.

anthem-loot-01.jpg

Az Anthemhez hasonló looter shooterek alapköve, hogy jó érzés legyen bennük lootolni, ezt pedig a BioWare emberei figyelembe is vették a bejegyzésük alapján. Így például a küldetések során szerzett új felszereléseket és fegyvereket akár azonnal használatba vehetjük, valamint az ellenfelek is gyakrabban és látványosabban fognak jobb lootot dobni. Ezenkívül a véletlen szerepe is csökkent egy kicsit, avagy különböző küldetések és kereskedők meglátogatásával nagyjából belőhetjük majd, hogy pontosan milyen felszereléshez szeretnénk hozzájutni.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a BioWare emberei a felszerelésünkhöz tartozó menürendszert is átalakították, hogy sokkal átláthatóbb és egyszerűbb legyen, ez pedig szintén egy üdvözlendő változás. Hogy az Anthem 2.0 pontosan mikor jelenik meg, azt nem tudni, de a fejlesztők eddigi kommunikációja alapján a debütálás azért még odébb van.

anthem-loot-02.jpg