A gamer egerek teljesítményének csúcsát megtestesítő Viper Mini Signature Edition azon játékosok számára készült, akik mernek mindent akarni. A bámulatos, mindössze 49 grammos, a kategória legjobb technológiáit felvonultató, mesterszintű gamer-perifériával a játékosok egy ideális formában tapasztalhatják meg a valódi tökéletességet.

Hiperkönnyű, mindössze 49 g-os tömeg

A magnéziumötvözet és a fröccsöntéses technológiák alkalmazása az egér súlyának jelentős mértékű csökkentését tette lehetővé, anélkül, hogy ez a tartósság rovására ment volna, miközben az eszköz megtartotta a népszerű Viper Mini kényelmes fogást biztosító kialakítását. Ezek a döntések lehetővé tették, hogy a Viper Mini Signature Edition megőrizze rendkívül könnyű, mindössze 49 grammos súlyát, miközben továbbra is világszínvonalú teljesítményt nyújt.

razer1.jpg

Magnéziumötvözet külső váz

A legmagasabb minőségű magnéziumötvözetből készült  Viper Mini Signature Edition a fröccsöntéses technikával létrehozott új, összetett és rendkívül tartós kialakításának köszönhetően kivételes tömeg-szilárdság aránnyal rendelkezik. Minden egyes darab fröccsöntött külső vázzal készül, amelyet ezt követően CNC-vel munkálnak meg, majd felcsiszolnak. A külső héjszerkezet ezt követően egy passziválási eljáráson megy keresztül, amely során csökkentik a rozsdásodára való hajlamot, majd lefestik és összeszerelik. Minden egyes darabot az összes lépésnél alaposan ellenőriznek, így biztosítva a legmagasabb minőséget.

razer2.jpg

Az iparág legjobb teljesítménye

A Razer Focus Pro 30K optikai érzékelővel, 3. generációs Razer optikai egérkapcsolókkal és a HyperPolling Wireless technológiának köszönhetően valódi 4000 Hz-es vezeték nélküli mintavételezési aránnyal büszkélkedő Viper Mini Signature Edition a Razer leggyorsabb vezeték nélküli gamer technológiáját kapta a nagyobb sebesség és a stabil teljesítmény érdekében. Emellett a periféria a 2C töltési sebesség – ami a legtöbb vezeték nélküli egér maximális töltési teljesítményének négyszeresét teszi lehetővé – révén kevesebb mint 90 perc alatt teljesen feltölthető. Az eszköz egy előre párosított Razer HyperPolling vezeték nélküli adapterrel, Corning Gorilla Glass 3-as egértalp-készlettel, mikroszálas tisztítókendővel, két Razer Mouse Grip Tape készlettel, valamint két alkoholos előkészítő párnával érkezik. További előnyként a Viper Mini Signature Edition 3 év kiterjesztett garanciát is kapott.

razer3.jpg

Az egér főbb jellemzői:

  • Razer HyperSpeed vezeték nélküli és vezetékes módok
  • Razer Focus Pro 30K optikai érzékelő
  • Másodpercenként akár 750 hüvelykes (IPS) / 70 G-s gyorsulás
  • 99,8%-os felbontási pontosság
  • 3. generációs Razer Optical Mouse Switches (optikai egérkapcsolók) 90 millió kattintásos névleges élettartammal
  • Akkumulátor üzemidő: Akár 60 óra HyperSpeed vezeték nélküli technológia használatával
  • Valódi vezeték nélküli 4000 Hz-es mintavételezési arány a Razer HyperPolling Wireless Dongle (vezeték nélküli adapter) segítségével
  • 1,8 m / 6 láb hosszúságú Speedflex Type-C kábel a töltéshez és vezetékes használathoz
  • Körülbelüli méret: 119 mm / 4,68 hüvelyk (Hosszúság) x 62 mm / 2,44 hüvelyk (Szélesség) x 39 mm / 1,53 hüvelyk (Magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 49g / 1,72 uncia (kábel nélkül) 
  • Ajánlott fogyasztói ár: 279,99 dollár/319,99 euró (~ 128 000 forint)