• Befutott a Diablo 4 végső előzetese
  • Amelyben Billie Eilish You Should See Me in a Crown című dala is felcsendül
  • Június 6-án érkezik a Blizzard akció-RPG-je

Egy igazi nagyágyúval rúgja ránk az ajtót a nyár, hiszen a hőhullámról nem csak az égen látható sárga korong, de maga a Pokol is gondoskodni fog, köszönhetően a Diablo 4 június 6-i megjelenésének. A Blizzard milliók által várt dark fantasy alkotása már két nyílt bétát tudhat maga mögött, melyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a rajongók a lehető legjobb élményben részesüljenek a rajtot követően. Az akció RPG jövőjéről is megtudhattunk ezt-azt, többek között, hogy miként képzelik el a fejlesztők a negyedévente érkező szezonokat (a Season 1 július végén fog elstartolni), valamint a Battle Pass szerkezetére és árazására is fény derült nemrég. Magát a játékot pedig lényegében bárki kipróbálhatta az elmúlt hetekben, szóval az alant látható launch trailer talán már nem is tartogat olyan sok újdonságot.

Már a választott dalon túlmenően, a vérbő képsorok alatt ugyanis Billie Eilish You Should See Me in a Crown című nótája hallható (melynek hivatalos klipje egyébként már 268 millió megtekintésnél jár YouTube-on), ami elég furcsa választás, tekintve, hogy a AAA címek előzeteseihez általában saját zenei anyagot választanak a készítők. A videó bemutatja továbbá a különféle karakterosztályokat és az intenzívnek ígérkező harcrendszert is, a show-t azonban az aktuális antagonista, Lilith lopja el, mivel egy pillanat erejéig még a vele való összecsapás is feltűnik a trailer alatt. Szerencsére már csak néhány hét, és aláfestő muzsika nélkül is indulhat a kaszabolás, ami vélhetően évekig fogja megtépázni a játékosok szabadidejét.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.