Az Interceptor és a 3D Realms bejelentette a Bombshell című izometrikus nézetű akciójátékot, amiben egy dögös robbantási szakértővel kell végiglőnünk és durrogtatnunk a változatos pályákat, miközben zajlik körülöttünk a földönkívüliek horrorfilmbe illő inváziója. Ismerősen hangzik? Ne csodálkozzatok, a Bombshell eredetileg egy Duke Nukem-játék lett volna, csak épp a jogok feletti hercehurca odáig fajult, hogy az Interceptornak le kellett mondania a macsó hős szerepeltetéséről.

Februárban robban a hír, hogy az Interceptor nevű csapat egy Duke Nukem: Mass Destruction című akció-szerepjátékon dolgozik, ami visszanyúlna a sorozat gyökereihez, elfeledtetve a rajongókat a nem épp boldoggá tevő Duke Nukem Foreverről. A bejelentés biztató volt, de sajnos a mumus Gearbox közbeszólt, mondván, hogy csak ők készíthetnek játékot a jó öreg Duke-ról, az acsarkodás pedig végül pereskedésbe torkollott.

Emiatt mondott le az Interceptor a Duke Nukem-címről, és állt át Bombshellre, ami egyébként nagyon emlékeztet az eredeti elképzelésre. A főhős viszont most már csaj, név szerint Shelly “Bombshell” Harrison, aki négy bolygót bejárva rúgja szét az idegenek sejhaját, és mindennek a tetejébe robotkarja van. Fent megtekinthettek egy rövid teasert, itt pedig egy bejelentéssel kapcsolatos interjút. Alant öt képet találtok, amik egyébként jól mutatnak, hála az Unreal Engine használatának.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!