• Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a magyar mozikba
  • Három Na’vi és egy embergyereket nevelő hőseinknek ismét meg kell védeniük élőhelyüket
  • A főbb szereplőket Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Stephen Lang és Kate Winslet alakítják

James Cameron szuperhősfilmeket kritizáló nyilatkozatában nem habozott felhívni a figyelmet arra, hogy még egy blockbusternek is emberi konfliktusokat kell vázolnia. Erre készül az Avatar tizenhárom év után, december 15-én mozikba kerülő új epizódjában is. Jake Sully és Neytiri immár négy gyermeket, köztük három Na’vit és egy ember fiút nevelnek. Csodálatos élőhelyük, a Pandora bolygó és törzsük azonban ismét veszélybe kerül.

mv5boge5njlintqtnjrjoc00m2mylwjjngytnjaymtc1zguzodczxkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A folytatásban természetesen ismét a Sam Worthington-Zoe Saldaña páros lép kamera elé, illetve feltűnik mellettük Sigourney Weaver, Michelle Yeoh és Jemaine Clement is. Stephen Lang úgy fogalmazott, hogy Miles Quaritch „nagyobb, kékebb és dühösebb” alakban tér vissza, míg Kate Winslet a Metkayina vezér, Ronal bőrébe bújik. Utóbbi vízi faj, akikkel az előzetesekben hüllőszerű vízi lényeken lovagolva találkozunk. Ti várjátok már a premiert?