Nem is olyan rég tűnt fel a Call of Duty: Modern Warfare 2 remastered verziója az Amazon Italy oldalán, most pedig újabb szivárgások erősítették meg, hogy készül a játék. A Call of Duty: Modern Warfare felújított kiadását készítő Raven Software egyik munkatársától kikerült anyagok azonban egy további érdekességre is rávilágítanak, nevezetesen arra, hogy a remastered verzió multi nélkül, egyedül a kampányra koncentrálva készül.

Természetesen ezt az egészet nem árt némi fenntartásokkal kezelni, hiszen hivatalosan még be se jelentették a felújítást, azonban néhányak szerint ez azt is megmagyarázná, hogy az Amazon Italy oldala miért 20 euróért listázta a játékot, mikor az elődjéért még 40 eurót kért az Activision.

Továbbá a Raven Software munkatársától kiszivárgott információk szerint nem a Call of Duty: Modern Warfare felújított verzióját készítő stúdió áll majd e mögött az alkotás mögött. Többen is arra tippelnek, hogy a Beenox áll majd a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered mögött, úk ugyanis már az első résznél is segédkeztek a Raven Software-nek, ráadásul több témába vágó állásajánlatot is feladtak a közelmúltban. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!