Aaryn Flynn, a Bioware általános menedzsere 17 év után döntött úgy, hogy feláll az asztaltól és távozik az edmontoni részleg éléről. Az öreg motoros bizony benne volt a sűrűjében, olyan játékokon dolgozott, mint a Neverwinter Nights, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Jade Empire. Indokul annyit mondott, hogy bár nagyon kellemes élmények kötik a Bioware-hez, itt az ideje a változásnak, többet szeretne a családjával lenni, szeretne az életvitelén változtatni.

A posztja természetesen nem marad üresen, székébe az a Casey Hudson ül bele, akinek a Mass Effect-trilógiát köszönhetjük, és aki nem mellesleg 2014-ben már elhagyta egyszer a Bioware-t, hogy a Microsoftnál a HoloLens jövőjét egyengesse. Hudson amúgy szintén régi motoros, nagyjábók Flynn-nel egyidőben kezdett a Bioware-nél.

Hudson most úgy vélekedett három évvel ezelőtti távozásáról, hogy bár nehéz döntés volt, szükségét érezte a változásnak, s szeretett volna az új technológiákkal dolgozni. Most viszont élt a lehetőséggel, és a Bioware élére állt, amit második otthonának tekint. Hudson amúgy július végéig még együtt dolgozik Flynn-nel, így biztosítva a békés átmenetet a vezetőségben.

casey-hudson-aaryn-flynn.jpg

Balra Aaryn Flynn, jobbra Casey Hudson