Amit eddig láttunk a Cyberpunk 2077-ből, az lenyűgöző, pláne annak tükrében, hogy a fejlesztők szerint még alfaváltozatnak sem nevezhető az, amit az E3-on, a Gamescomon és pár napja nekünk is megmutattak, és még évekre van a megjelenés, ami alatt szinte minden meg fog változni.

Egy valami viszont biztos marad: a belső nézet. A CD Projekt emellett makacsul kitart, annak ellenére, hogy ők is látják, hogy sokaknak nem tetszik ez a perspektíva, és ezek az emberek szívesen játszanák a Cyberpunk 2077-et külső nézetből.

„Kitartunk a döntésünk mellett. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy sok embernek nem tetszik a belső nézet, és akadnak páran, akik ilyen-olyan okból nem játszanak ilyen játékokkal” – mondta Patrick Mills küldetéstervező a DualShockersnek. Hozzátette, hogy a játék ezen a téren is kínál majd opciókat, bár nyilván sokaknak az tetszene a legjobban, ha szabadon választhatnánk a belső és külső nézet között.

Hogy ez megvalósul-e, az jó kérdés, egyelőre ilyenről szó sincs, de mivel a CD Projekt szerint amúgy is sokat fog még változni a Cyberpunk 2077, nem lenne meglepő, ha a visszajelzések hatására egy ilyen opciót is beillesztenének a programba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!