Mivel is indíthatott volna a Nintendo Spotlight, ha nem egy Switch-reklámmal, amiben olyan játékokból villantottak meg egy-egy rövid pillanatot, ami elérhető a hibrid kézi konzolon.

Ezután Reggie Fils-Aime adott elő egy kis anekdotát a játékokról, majd jött is az első program, ami nem volt más, mint a 2017 vége felé befutó Xenoblade Chronicles 2.

Ezt követte egy aranyos kis trailer a Kirby című platformjátékról, ez 2018-ban jelenik meg.

Ezután jött Takahasi Shinja, aki tartott egy rövid bemutatót a Swicth-ről és arról, mennyi többjátékos játék fog napvilágot látni a konzolra, majd bejelentették, hogy egy Pokémon verekedős játék is kijön a Nintendo masinájára, illetve egy Pokémon RPG is készülőfélben van.

Az E3 2017 legbénább trailerének díját a Metroid Prime 4 viheti haza. Kiírták a címet, azt jó napot. Vajon mennyit agyalhattak ezen a kreatív emberek? És fizetik ezért őket? Mert akkor elmennék oda dolgozni…

Érdekesebb volt a Yoshi játékmenet bemutatója, majd jött egy rövid előzetes a kicsit komolyabbnak tűnő Fire Embleme Warrior, ami szintén 2017-ben jön.

Ha Nintendo és Switch, akkor Legends of Zelda – igen, ez is megjelent a prezentáción,  méghozzá a The Master Trials című DLC képében, amiből egy játékmenet részletekkel dúsított trailert csodálhattunk meg. Ebben debütál a Heroes Path játékmód, de lesznek új páncélok, fegyverek, és egy Master Mode. Ezzel egybekötve jött következő alanyunk, ami szokatlan módon egy harmonikázó sassal, vagy sas szerűséggel nyitott – ez nem volt más, mint a második Zelda DLC pakk, a Breath of the Wild.

 

Már tegnap a Ubisoft konferenciáján láthattátok a Mario + Rabbit: Kingdom Battle-t, most pedig egy újabb videót kaptunk, amiben a Ubi elnöke mesélt kicsit a játékról, bár túl sok új infóval nem szolgált. A játék augusztus 29-én jelenik meg.

A Rocket League is megjelenik Switch-re, mindenféle extra cuccal és persze mindazzal, ami eddig már napvilágot látott hozzá. A megjelenésre az idei ünnepi időszakban lehet számítani.

A műsor egy dinoszaurusszal folytatódott, méghozzá egy Késfogú típussal (értsd: T-rex), amit Mario lovagolt meg. Ez már megalapozta a következő Mario-játék, a Super Mario: Odyssey hangulatát. És ezzel le is zárult a Nintendo Spotlight.

Hogy tetszett?