• A Ubisoft az E3 2018-on bejelent egy új játékot
  • Sokan egy új Splinter Cell-re tippelnek
  • A játék még az idei üzleti évben meg fog jelenni
  • Akárcsak a The Division 2

A Ubisfot a mai nap jelentette be, hogy még ebben az üzleti évben, azaz 2019. március 31-ig biztos megjelenik két játék: a The Division 2 és egy eddig be nem jelentett, AAA-kategóriás program. A Ubisoft pénzügyi vezetője, Alain Martinez azt is megerősítette, hogy ezt a bizonyos játékot az E3 2018-on fogják bejelenteni.

Sajnos több részletet nem árultak el, így azt sem tudni, hogy új cím lesz vagy egy már meglévő sorozat folytatása. Utóbbi esetben az egyik legesélyesebb jelölt a Splinter Cell, hiszen nem is olyan régen jött ki a Ghost Recon: Wildlands-hoz egy Sam Fisher témájú DLC. Akkor sokan reménykedni kezdtek, hogy a Ubisoft ezzel készíti elő a terepet az új Sprinter-epizód bejelentésére.

Ráadásul nem csak ez az egyetlen nyomunk, hiszen márciusban az Amazon kínálatában feltűnt egy Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 nevű tétel, illetve a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot, már tavaly is azt nyilatkozta, hogy nem feledkeztek meg Sam Fisherről. Szóval egy új Splinter Cell bejelentésére tényleg van esély.