• Állítólag készül egy Superman-játék a Rocksteady berkeiben
  • Állítólag bemutatják az E3 2018-on
  • Állítólag Braniac lesz a főgonosz
  • Állítólag…

A Batman: Arkham…-játékokkal felfutott Rocksteady-től lassan mindenki egy Superman-programot vár. Pletykáltak is róla eleget, írtak róla töménytelen cikket (mi például körbejártuk, miért lenne rossz ötlet őt főszereplővé tenni), de sajnos egy valami nincs erről a játékról: hivatalos, biztos megerősítés a létezéséről.

Ugyanakkor, ha hihetünk a magát jól értesültnek beállító 4chan fórumozónak, akkor talán az E3 2018 alkalmával végre a bejelentést is megkapjuk. Az illető ugyanis azt állítja, hogy a Rocksteady a Microsoft színpadán fogja leleplezni a Superman-játékot, méghozzá egy Xbox One X játékmenet-videóban. Eztán pedig a GameInformer című magazin is foglalkozni fog a játékkal.

Egész jól hangzik és még reális is lenne, ugyanakkor gyanús a videóban látható sztori leírása. E szerint ugyanis Brainiac megtámadja a Földet, és ennek következményeképpen Superman legyengül (na, még bejön a tippem). Ez a vázlatosnak is alig nevezhető leírás viszont meglehetősen hasonlít az Injustice 2 sztorijára, amiben szintén Brainiac támadta meg a Földet.

Ugyanakkor ez még nem zárja ki az igazát, hiszen talán Brainiac a legkézenfekvőbb ellenfél egy játékban, ami Supermannel foglalkozik.

Amúgy a videó leírása a továbbiakban izgalmasnak tűnik, merthogy láthatjuk majd az Acélembert a földön és a levegőben is harcolni – merthogy légi ellenfelek is lesznek, például drónok. Már, ha igaz, hogy tényleg leleplezik az E3-on. És ez egy nagy HA.

superman-lasereye.jpg