Az elmúlt három hónapban a cég 1,08 milliárd dollár bevételt szerzett, ami csak kis növekedés a tavalyi számokhoz képest, ám a digitális szektor és a mobil játékok piaca olyan teljesítményt nyújtott, ami minden bizonnyal mosolyt csalt a befektetők arcára. Az előbbi szegmens 324 millió dollárt hozott a konyhára (tavaly ez a szám 234 millió volt), a mobilos játékok pedig 60 százalékos növekedést produkáltak, ezen kívül 40 százalékkal többen töltöttek le teljes játékokat.

Az EA elmúlt időszakában megjelent teljes árú, lemezes formában is kiadott játékai közül a FIFA 13 volt a legsikeresebb, mely négy hét alatt 7,4 millió példányban kelt el. Ezzel megelőzte elődjét -- mögötte a Madden NFL 13 szerepel, ám ezzel kapcsolatban pontos számadatokat nem kaptunk. Továbbá a Battlefield 3 is jól teljesített.

Természetesen rossz hírek is jutottak a gazdasági konferenciára. Az EA csalódott a Medal of Honor: Warfighter értékeléseiben, illetve a friss NBA Live elkaszálása sem segített. Ezek fényében az előzetes becslésekhez képest valamivel gyengébb harmadik negyedévet várnak, de közben bizakodóak is: a kiadó elnöke, Frank Gibeau szerint a MoH meg fogja találni a célközönségét, az NBA Live pedig vissza fog térni. A következő negyedévben leginkább a Dead Space 3-tól, a Crysis 3-tól és a SimCitytől várnak jó teljesítményt.