• Mission: Impossible 7-ben Tom Cruise egy hatalmas rámpáról ugrat le motorral
  • A jelenet felvétele 500 óra ejtőernyős edzést és 13000 motoros ugrást igényelt
  • 2022. május 27-én debütál az új epizód

Semmi kétség, hogy a Mission: Impossible 7 kellőképp látványos lesz. Láthattunk már egy fotót, amin Tom Cruise egy száguldó vonat oldalán kapaszkodik fel, a héten pedig hatásvadász felvétel érkezett a forgatásról, amint egy sebes mozdony árokba száguld. A legnagyobb éves mozitalálkozó, vagyis a CinemaCon alkalmából pedig újabb izgalmas videóval jelentkezett a M:I 7, még ha azt csak az amerikai sajtó képviselői is láthatták a helyszínen.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint a résztvevőknek vetítettek egy werkfilmet, amint Tom Cruise kaszkadőrökkel készül egy őrült mutatványra: motoron lehajt egy rámpáról a sziklákra, majd a járművel a mélybe esik, hogy aztán ejtőernyővel érjen földet. Christopher McQuarrie író-rendező egész pályája legveszélyesebb mutatványának nevezte a látottakat. A jelenet felvétele egyébként 500 óra ejtőernyős edzést és 13000 motoros ugrást igényelt, a rámpát pedig hónapokig építették Norvégiában. „Az egyetlen dolog, ami ennél is jobban megrémít, az, amit a nyolcadik részre tervezük” – summázta a dolgot a direktor.

mission-impossible-7-tom-cruise-dirt-bike-stunt.jpg
(A kép forrása: Screen Rant)

2022. május 27-én kerül majd mozikba a Mission: Impossible 7 (még előtte, november 18-án érkezik a Top Gun: Maverick). Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Angela Bassett (Fekete párduc) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) alakítják a főszereplőket.