• Hamarosan megújul az Epic Games Store
  • Pontos dátum még nincs
  • Új funkciókat is kap az áruház

Az Epic Games Store indulását tavaly jelentették be, de az indulásának senki nem örült, egyrészről mert rengeteg nagy címet elcsaklizott exkluzív szerződésekkel (khm... Borderlands 3, Metro: Exodus), másrészt azért, mert funkcionalitásban nagyon korlátozott felületet raktak össze Tim Sweeny-ék. Márciusban ugyan megjelent egy roadmap, ami a funkcióbővítés lépéseit mutatta be, de még mindig nem elég jó ahhoz, hogy rendesen használni lehessen.

Jó, rendben. Van már játékidő számláló, lehet venni bundle-okat, de ez még mindig csak a folyamat első lépéseinek felel meg. A változás szele azonban közeleg, ugyanis az Epic Games Store főoldala hamarosan átalakul, új funkciók kap az áruház és megjelennek a kurátolt gyűjtemények is! Hurrá, ez a legfontosabb, igaz?

"Lehetőséged lesz megnézni azt, hogy mely játékok jelenleg a legnépszerűbbek, kereshetsz majd az áruházban műfaj szerint, így gyorsabban és könnyebben találhatod meg kedvenceidet, mint eddig bármikor..." -- írja az Epic közleményben. 

Ez örvendetes dolog, csakhogy 2019 végén, 2020 elején ezekkel a lehetőségekkel alapból rendelkeznie kéne egy áruháznak, nem pedig egetverő újdonságként eladni ezeket... Nektek mi a véleményetek?

epic-dims.jpg