• Közzétették a Zack Snyder: Az Igazság Ligája fejezeteinek címeit
  • Premier március 18-án az HBO GO-n

Lassan akkora reklámkampányt kap a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, mint anno a Star Wars IX. Láthatunk már egy steppenwolfos csatajelenetet, számtalan képet és néhány hivatalos plakátot is, a héten pedig egy magyar plakát és új jelenetfotók érkeztek. Hogy tovább csigázza a rajongókat a DC, már közölték a hat részre osztott film alcímeit is.

Talán emlékeztek még rá, hogy eleinte több epizódra akarták bontani a filmet, a végleges döntés szerint azonban egyszerre debütál majd 4 óra 2 perces egész estés produkcióként az újravágott verzió. Zack Snyder azonban –tarantinósan – fejezetekre bontotta filmjét, amiknek a címét közzé is tette:

  • Part 1: Don’t Count on it Batman
  • Part 2: The Age of Heroes
  • Part 3: Beloved Mother, Beloved Son
  • Part 4: Change Machine
  • Part 5: All the King's Horses
  • Part 6: Something Darker

03225806254849352880x2160.jpg

Az első részben valószínűleg Batman megkísérli egyesíteni a csapatot, ami a következő etapban állhat össze. A harmadik felvonás Cyborg-ra, vagyis Victor Stone-ra és édesanyjára koncentrálhat, az ötödik részre pedig már Supermannel is kiegészülhet a Liga. A hatodik fejezet címe alighanem Darkseidra utal, de ezt majd meglátjuk március 18-án az HBO GO-n.

magyar szinkronnal érkező film szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

megerkezett-a-zack-synders-justice-league-elso-elozetese.jpg