Az Assassin's Creed 2 főhőse, Ezio, mától Budapest utcáin tűnik fel életnagyságban, és a tömegben (na meg a szakadó esőben) elvegyülve fedezi fel a várost. Nyugalom, az olasz bérgyilkost nem a háztetőkön kell keresni, utcaszinten fog téblábolni szerte Budapest nevezetességei között.

Assassin's Creed 2 Mûvészi munkákMondjuk székesfővárosunk igen nagy hely, de nem kell aggódni, ugyanis a www.ezio.hu weboldalon a verseny résztvevői naponta informálódhatnak a bérgyilkos mozgásáról, tippeket adhatnak egymásnak Ezio hollétéről, az aktuális események pedig óráról-órára nyomon követhetőek a Facebookon és a Twitteren is. A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékosok megkeressék Eziót, és képet vagy videóanyagot készítsenek vele vagy róla, az elkészült műveket pedig egy regisztrációt követően feltöltsék a már említett www.ezio.hu weboldalra.

A legjobb képek és videók készítőit a szervezők az Assassin’s Creed 2 játékhoz és a Ubisoft kiadóhoz kapcsolódó egyedi ajándékokkal lepik meg, a fődíj pedig nem más, mint egy kétszemélyes velencei út a karnevál ideje alatt! Érdemes tehát esernyőt, nagykabátot és fotómasinát ragadni, a tét ugyanis nagy, Ezio pedig csak rátok vár. Eredjetek a nyomába!