Alig két nap választ el minket az eddigi legnagyobb Fallout 4 DLC-től, a Far Harbortól, de már pletykák keringenek a neten az azt követőről. Történt ugyanis, hogy néhány lelkes rajongó beletúrt a program fájljaiba és a DLCNukaWorld.esm bejegyzés képében utalást találtak egy bizonyos Nuka Worldre. Ebből arra a nem túl vad következtetésre jutottak, hogy érkezik egy vidámpark központú DLC, bár az sem valószínűtlen, hogy a Nuka Cola gyárába látogatunk majd el.

Ugyanígy ráleltek egy DLCworkshop02.esm és és egy DLCworkshop03.esm bejegyzésre, amik jövőbeli Wasteland Workshop DLC-ket takarhatnak.

És ha már a BAFTA-díjas Fallout 4-ről témázgatunk, ne menjünk el szó nélkül egy új mod mellett, amivel némi színt vihetünk az amúgy eléggé komor színvilágú játékba. A Resurrection névre hallgató modnak hála a növények kivirágzanak, a természet visszahódítja Bostont, így a Fallout 4 nem lesz olyan barna, mint a sza… sivatag. És mindez igen jótékonyan hat a tájra, mert hát mégis csak szebb egy virágzó apokalipszis, mint egy kihalt, sivatagos világvége.

Ha a fenti videó kedvet csinált hozzá, akkor a Resurrection modot erről az oldalról tölthetitek le, ahol részletes telepítési útmutatót is találtok hozzá.