• Ma debütál mozikban a Nincs baj, drágám
  • Utópisztikus életforma-kísérletben részt vevő közösséget látunk, ahol a nők kiszolgálják férjüket
  • Főszerepben Florence Pugh, Olivia Wilde, Harry Styles, Chris Pine és Gemma Chan

A stáb éles ellentéteiről árulkodó pletykaözön talán még segítheti is Olivia Wilde (Éretlenségi) friss rendezését, bár a film alapszituációja épp elég feszültséget hordoz magában. A Nincs baj, drágám az optimizmustól kicsattanó Eisenhower-érában, az ötvenes évek jóléti Amerikájában játszódik.

Néhány pházaspár életmód-kísérletben vesz részt a sivatag közepén felhúzott csillogó, javakban dúskáló városban. Míg a férfiak a cég sikeréért dolgoznak, a nőknek semmi más dolguk nincs, mint élvezni a bőséget az atyáskodó, paternalista rendszerben, illetve érzelmi támaszt nyújtani a férjüknek. Alice azonban egyre kényelmetlenebbül érzi magát a fojtogató környezetben…

mv5bytyxzdaxyjatntvjzc00nthiltlimdktnwyym2nizwflnzfkxkeyxkfqcgdeqxvymtm2mjq1mjgxv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Ma debütál mozikban a disztópikus pszichothriller, aminek főszereplőjét Florence Pugh alakítja. Mellette feltűnik a rendező Olivia Wilde, illetve Harry Styles (Dunkirk), Chris Pine (Wonder Woman) és Gemma Chan (Örökkévalók). A hazai forgalmazó kedvcsináló gyanánt a premier napján kiadott még egy jelenetrészletet. Ti moziban nézitek majd?