A Ghost Recon: Wildlands megjelenése után nem sokkal jelentette be a Ubisoft, hogy nem csak kooperatív, hanem kompetitív játékmódot is kapunk majd. A szavakat tettek követték, az ingyenes frissítések és fizetős DLC-k azóta is folyamatosan érkeznek a játékhoz, és hamarosan megérkezik a már beígért 4v4 team deathmatch. Talán nem a legmegfelelőbb jelző rá a deathmatch, de a béta rajtjáig maradjunk ennél, hiszen az eddigi információk alapján tulajdonképpen erről van szó.

Akárhogyan is, az új játékmódban 3 kategória (Assault, Marksman, Support) 12 osztályából választhatjuk ki magunknak a megfelelőt, hogy megmérkőzzünk a nyolc nagy és teljesen nyitott térképen. A próbakör alatt előbbiekből hat lesz elérhető, utóbbiakból ötöt vehetünk majd szemügyre. A nyílt béta telepítéséhez nincs szükség az alapjátékra, szeptember 21 és 25 között bárki belevetheti magát a Ghost Recon: Wildlans új játékmódjának korai változatába.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, de várhatóan a béta környékén azt is kapunk majd, mindenesetre videónk már van.