• Források szerint a DC megválna a Flash-t alakító Ezra Millertől
  • A rajongók Grant Gustint javasolják Miller utódjának
  • Ő alakítja Barry Allent a The CW csatorna sorozataiban

Tegnap írtunk Ezra Miller botrányairól és letartóztatásáról, aminek hatására a Warner Bros. vezetői sajtóértesülések szerint leállították a színésszel készülő produkciókat. Ez elsődlegesen Andy Muschietti 2023. június 23-án bemutatni tervezett The Flash című rendezését érinti érzékenyen, aminek már utómunkálatai folynak (csütörtökön mutatják be a Legendás állatok friss részét, amiben szintén kiemelt szerepet kapott Miller).

Ugyan néhány forrás a hollywoodi stúdió képviselőinek értekezletét is álhírnek titulálta, nehéz elképzelni, hogy következmények nélkül maradjon Ezra Miller viselkedése. Felmerül hát a kérdés, hogy ki válthatja őt Barry Allen szerepében. Fontos hangsúlyozni, hogy hivatalos információ vagy akár csak pletyka sem érkezett a DC illetékeseinek szándékait illetően, a közösségi médiát mindenesetre ellepték a színészcserét javasló rajongói bejegyzések.

flash104-590x393.jpg
(A kép forrása: TV Series Finale)

Az internet népe egyöntetűen a The CW csatorna DC sorozataiban Flash-t alakító Grant Gustint látná szívesen Miller utódjaként. A harminckét éves színész Barry Allen szerepében feltűnt A zöld íjászban, a Supergirlben és a Vixenben, illetve jelenleg is fut saját sorozata. Ti szívesen látnátok őt a DCEU szereplőjeként?