• A GTA 5 PC-n, Xbox One-on és PS4-en exkluzív cuccokat kap
  • Ezek a holmik nem lesznek elérhetők prev-gen gépeken
  • Azok kapják meg ezeket, akik újra megveszik a játékot
  • Sztori DLC-kről továbbra sincs semmi hír
  • GTA 5 teszt

Úgy esett, hogy ma két GTA 5-ös hírrel is kedveskedhettünk a játékra ácsingozóknak. Az első reggel esett be, és arról szólt, hogy a PS4-es változat natív 1080p-s felbontásban fut majd. A második anyag viszont picit összetettebb: ezúttal a PC-s és next-genes GTA 5-ök speciális, exkluzív tartalmi kiegészítéseiről lesz szó, melyekkel azokat kényezteti a Rockstar Games, akik a korábbi kiadások után még egyszer hajlandók megvásárolni a programot.

Kezdjük a rosszhírrel: azok, akik Xbox 360-on vagy PS3-on szeretnének GTA 5-özni a jövőben, nem kapják meg a friss kiadásokkal együtt érkező újdonságokat, igaz, később még érkezni fognak olyan update-ek, amik őket is érintik – többek között a GTA Onlie-hoz, de erről a Rockstar csak később fog beszélni. Ami az újravásárlókat illeti, exkluzív cuccok tömege üti a markukat.

Várhatók új véletlenszerű események, megjelenik a Dodo repcsi és az Imponte Duke O’Death nevű felturbózott izomautó, Michaellel egy gyilkossági ügyet is felgöngyölíthetünk, kipróbálhatjuk a Rail Gunt és a brutális Hatchet közelharci szerszámot, valamint természetfotós túrára indulhatunk San Andreasban, földön és vízen egyaránt. Vagy akár fejest ugorhatunk az új autóversenyek világába, megkereshetünk egy titokzatos street art művészt, és döngölhetünk a Cheval Marshall terepjáróval, vagy a Blimp nevű, sebes kisteherautóval. Az előrendelőknek mindemellé 1 millió in-game dolcsi üti a markukat – 500 ezer a GTA 5-ben, és 500 ezer a GTA Online-ban.

Na, ki veszi meg újra a GTA 5-öt?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!