pcguru-ajanlott590x150.jpg

Azért az Acer eléggé meg tud lepni a tesztre küldött cuccaival, elvégre a laptophoz, monitorhoz és füleshez már mindnyájan hozzászoktunk, de ahhoz nem, hogy egy hatalmas, fekete hátizsákkal gazdagodunk néhány hét erejéig. Személy szerint ugyan ritkán közlekedem notebookkal a hátamon, de az ismerősökből és kollégákból kiindulva bizony nem mindenki hajt a kisebb hátizsákokra, merthogy rendszeresen tárolniuk kell a gépüket, mikor munkába vagy éppen éppen szabira, esetleg valami játékos mérkőzésre tartanak, ilyen esetben pedig a Predator PBG920 ideális társ lehet.

61tamctccllsl1000.jpg

Fekete-kék

Ezúttal nem a Black-Out albumáról van szó, hanem a nagyobbacska kiegészítőről, ami szó szerint társ a mindennapokban. Mint említettem, meglehetősen méretes darabról van szó, de ez érthető, hiszen többek között egy 17 colos masinának kell otthont nyújtani a mindenféle egyéb lakó mellett. Anyaga elviekben golyóálló poliészter, amit ebben az esetben nem teszteltünk, de aki esetleg élesben már kipróbálta az 1680D képességeit (úgy, hogy notebook is volt mögötte), az nyugodtan ossza meg velünk a tapasztalatait. Én a fegyvereimet a Call of Dutyban hagytam, sorry vagyok.

34752.png

A táska oldalt, hátul, felül és elől is rejt extra zsebeket, amikben lehet ezt-azt (persze kisebb dolgokat) tárolni, lényegében a plusz helyek közül a felső a legjobb, ide a fülesünket érdemes elhelyezni, és hát ugye belül, középen van a legfontosabb rész, ami a laptopnak biztosít kényelmet és védelmet. A 180- fokban nyitható belső tárolóban egyébként sok mást, vezetéket és kiegészítőket is elhelyezhetünk, miközben a hátizsák minden oldalról óvja tartalmát. Köszönhetően annak, hogy vízálló is egyben, avagy bármennyire zuhog az eső, bármennyire nem figyelnek az autósok, hogy lehetőleg ne öntözzenek meg a pocsolyák tartalmával, a kis kedvenc végig teljes biztonságban csücsülhet a rekeszében.

34755.png

Még mindig nagy

Ahogy azonban már említettem, ennek van némi ára a nagyjából 40 ezer forintos összeg mellett, amit ki kell fizetni az Acer Predator PBG920-ért: a táska közel kétkilós súlyán túl kimondottan méretes, magassága alapjáraton 56, szélessége 37, mélysége pedig 22 centi. Így napi használatban talán nem annyira ideális, avagy a zsúfolt metrón például senki nem fogja szeretni (hozzáteszem, hogy járművön minden hátizsákot érdemes levenni, hogy a kezünkben/lábunk között tartsuk – mer’ illem, odafigyelés és a többi). Minden más tekintetben viszont kiváló választás (sőt, ha azt vesszük, céljához képest még a méretei sem számítanak túlzásnak), anyaghasználata több mint ideális, emellett még mutatós is. Azt már mondanom sem kell, hogy a tetején lévő logó mutatja, melyik családba tartozik, mennyire kell vele vigyázni, mint közismert ragadozó, avagy a gamer társak egyből felismerik, ha látószögükbe kerül.

34756.png

De ami ténylegesen fontos, az a hatékonysága, ebben pedig nincs párja, ráadásul, mint azt már tudjuk, az Acer ad a minőségre. Szóval, akinek pont valami hasonló hordeszközre van szüksége, annak itt egy támpont a vásárláshoz, aztán pedig használja egészséggel, mert egy jó darabig nem fog megválni tőle.

Támogasd te is a PC Gurut!